woensdag 8 augustus 2018

Broodjeszaak over te nemen

Over te nemen Bruisende broodjeszaak met zeer goed ligging aan de industriezone van Boom. Vaste klanten het hele jaar door ! Zaak is uitgerust met al de nodige apparatuur en beschikt over een verbruikszaal met een bedieningstoog tezamen ongeveer m² groot en met een tal zitplaatsen. Er zijn een 40-tal zitplaatsen.


Het pand heeft een open keuken, een bijkeuken en een berging. De keuken is voorzien van alle apparatuur en comfort. De inboedel is in zeer goede staat. Prijs overeen te komen.


Er wordt ook geleverd aan diverse bedrijven in de ruime omgeving. Goed draaiende broodjeszaak over te nemen. Bij deze wens ik mijn goed draaiende broodjeszaak , die al meer dan jaar een gevestigde waarde is, over te laten wegens gezondhe idsproblemen. Instapklare broodjeszaak over te nemen op een toplocatie in Houthalen centrum. Broodjeszaak over te nemen.


Broodjeszaak over te nemen

Groenten en Fruit winkel over te nemen. Goeddraaiende broodjeszaak over te nemen met bewezen omzet. Wij verkopen omdat het niet meer samen te doen is met onze andere zaak.


Binnen plaatsen, terras zitplaatsen. Werd jaar geleden volledig gerenoveerd met electrische buitendeur, led verlichting enz. Het is uiteraard niet eenvoudig om de opstartkosten van een broodjeszaak te ramen.


Aangenomen dat je ook echt beslist om een broodjeszaak te starten en niet om een broodjeszaak over te nemen , spreken we toch al snel over enkele tienduizenden euro’s. De opstartkosten van een broodjeszaak bedragen gemiddeld zo’n €30. Mogelijkheid voor leveren broodjes,vlakbij stadscentrum maar ook vlakbij Ren andere belangrijke uitvalswegen. Reeds jaar een vaste waarde bij het clienteel.


Zeer goed gelegen print- en copycenter (bvba) in het centrum van Aalter. Gelegen op een drukke invalsweg naar het centrum in de nabijheid van een school en een fitness center. Deze verzorgde en ruime zaak beschikt over een winkeloppervlakte van ongeveer 1mmet een bedieningstoog waarvan een gedeelte voorzien is voor de broodjeszaak met een tal. Goed gelegen broodjeszaak - tearoom over te nemen in Gent. Zaak is gelegen op 800m van Gravensteen dus dicht bij centrum Gent.


Direct aan ziekenhuis en recht over scholen. Veel groei potentieel op komst door huidige aanbouw van 2koop appartementen. Brand controle in orde. Zaak met mooie hoekligging die gelegen is niet ver van een pleintje, verschillende scholen en de haven.


Beschrijving goed draaiende broodjeszaak over te nemen te leuven centrum te koop nieuw. GOED DRAAIENDE BROODJESZAAK OVER TE NEMEN TE LEUVEN CENTRUM UITSTEKENDE LIGGING TUSSEN LADEUZEPLEIN EN BONDGENOTENLAAN VERKEERSVRIJE STRAAT VAST CLIENTEEEL VEEL STUDENTEN BANKEN WINKELS. Overname van het handelsfonds, met inbegrip van de inboedel. Bekijk nu meer informatie en contacteer de overlater op Overnameportaal. Agentschap contacteren.


Zaak is reeds jaar in handen van de zelfde uitbaters en werd jaar geleden volledig gerenoveerd. Zij bestaat uit een verbruikzaal van ongeveer mgroot met koeltoogbank en zitplaatsen , en een tuinterras van ongeveer mmet minimum plaatsen. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland.


Voor meer informatie mail naar l. Simple - really great, high-quality ingredients. Lots of fresh meat that you get sliced right in front of you. Soft bread with a crunchy crust. Volledig geinstalleerd. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Reviews Verdomd lekkere broodjes vooral broodje superkiek. Nieuwe toestellen met garantie. Momenteel is er ruimte voor zitplaatsen. De zaak is momenteel in handen van de vierde generatie Dopmeijer, maar eigenaren John en.


Graag kom ik nog een keer terug, maar dat zit er niet in. Niklaas, rijd dat even door naar NOOS in aan de Kouterstraat in Temse. Over de koffie (met likeurtje) praat ik niet: het is alsof er een engeltje op jouw tong.


Broodjeszaak over te nemen

Frituur - broodjeszaak over te nemen in de Antwerpse Kempen Zaak in centrum van landelijke gemeente met ruime parking (publiek).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts