vrijdag 31 augustus 2018

Hoe moet je zoenen met een beugel

Het voordeel van zoenen met een beugel is zelfs dat je extra voorzichtig bent en dus kan dat ook extra spannend zijn, want je moet een beetje aftasten wat bevalt en kan. Als je een wilde zoener bent kan een beugel je natuurlijk wel een beetje afremmen, maar dat moet je er maar voor over hebben. Weet je niet zo goed hoe het moet ? Ben je bang voor je beugel? Met deze handleiding leer je hoe je moet tongzoenen (ook wel “bekken” genoemd).


We moesten dit filmpje voor school maken. Zelfs een cursus zoenen is hiervoor nodig #128522;Meer zien? Abonneer of check de volge. Voor het eerst met een jongen zoenen.


Nu je de perfecte jongen hebt gevonden om mee te zoenen is het belangrijk dat weet wat je moet doen en hoe. Goed zoenen is belangrijk, maar gelukkig is het makkelijk als je de juiste gewoontes kent. En Hoe moet ik in vredesnaam hem zoenen en misschien wel met tong?


En dat je een beugel hebt maakt geen verschil hoor. Je moet niks, dus dwing jezelf tot niets. Om die vraag te beantwoorden, heb ik een GRATIS eBook voor je geschreven waarin je exact leert hoe je haar vanaf het begin van je gesprek al zo opwarmt dat het zoenen niet meer dan logisch is. Nou ik had ook een beugel, en IK had er geen last van. Als gezegd: de beugel, mits ingezet op de juiste manier, kan erotiserend werken.


Beffen en pijpen met beugel gaat ook prima. Misschien dat je de beugel daarna even moet schoonmaken, maar het is hoe dan ook verstandig het ding regelmatig onder de kraan te houden. Tip 2: Als je zoent met een beugel moet je voorzichtig zijn dat de ander zijn of haar tong niet snijdt aan je beugel.


Tip 3: Als jullie allebei beugels hebben moet je uitkijken dat ze niet tegen elkaar komen. Verder kun je prima zoenen met een beugel. Tip 4: Ga niet heel hard en heel snel bewegen met je tong, de meeste mensen vinden dat niet. Het derde dagboek van Sasha, die met haar familie in Jakarta woont.


Sasha krijgt een buitenboordbeugel, en daar is ze niet bepaald blij mee. Maar dan gebeurt er iets waardoor Sasha haar beugel helemaal vergeet: de werkvergunning van haar vader is niet in orde en het hele gezin moet opeens naar Nederland om een nieuwe vergunning af te wachten! Hieronder vindt je een verscheidenheid aan types kusjes. Vlinder Kusjes – Met je gezicht op minder dan een steenworp afstan open en sluit je oogleden tegen je partner. Waar hou je ondertussen je handen?


Hoe moet je zoenen met een beugel

Op zijn rug of een hand op zijn arm is een goede plek! Ja dat lijkt best een beetje lastig. Maar dat hoeft dus helemaal geen probleem te zijn! Zoenen met een beugel ? Als hij er ook eentje heeft, moet je een beetje uitkijken dat je geen ‘ijzerbotsing’ krijgt maar heb alleen jij er eentje, dan maakt t niks uit. Tuurlijk, alleen is dat moeilijk.


Natuurlijk moet je met elkaars tong niet aan de tanden komen, dus ja. Beweeg je hoofd niet te heftig of zo, want als je lief ook een beugel heeft, kunnen jullie beugels vastzitten aan elkaar! Gewoon zoenen , maar houd het best wat rustiger tot je beugel uit is. Dus geen tornado-kus, maar een zachte kus.


Hoe moet je zoenen met een beugel

Een smintje of kauwgom meenemen naar een date kan bovendien nooit kwaad. Het heeft een verfrissende en reinigend werking. Op akelige geurtjes tijdens het zoenen staat niemand te wachten. Dan kan zoenen soms wat eng en ongemakkelijk zijn.


Je wilt natuurlijk niet elkaar pijn doen. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts