maandag 13 augustus 2018

Buitenlands nummer blokkeren

Uitgaande nummers blokkeren. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren.


Buitenlands nummer blokkeren

Bij elke toko kun je gewoon een Lebara of zo simkaart halen, en dat nummer gebruiken voor dat soort registraties. Trouwens, gebeld worden kost je geen gel het probleem is als je terug gaat bellen. Geef dit dan hier aan ons door!


Je blijft altijd bereikbaar voor bellers die hun nummer wel meezenden. Of krijgt u regelmatig oproepen van een onbekend nummer ? Afhankelijk van het oproepnummer zijn verschillende acties mogelijk. Wordt u vaak opgebeld door een vreemd nummer of buitenlands nummer ? Of koop een nummermelder zodat je ziet welk nummer je belt. Laat ook even weten of deze info.


Het is niet mogelijk om alle nummers uit het buitenland te blokkeren. Wel kun je zelf nummers blokkeren. Je leest bij ‘Een bekend telefoonnummer blokkeren ’ hoe dat moet. Een nieuw telefoonnummer: zo regel je dat! Heb je een telefoonnummer geblokkeerd?


Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld. Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Bij opzoeken van deze nummers op internet blijken velen hiervan last te hebben. Het laatste nummer leek uit Roemenië te stammen.


Kun je zulke nummers blokkeren , net als bepaalde e-mailadressen, zodat ze probleemloos in de SPAM verdwijnen. Inkomende buitenlandse nummers blokkeren vanwege. Kan ik internationale (buitenlandse) telefoon. Je wordt kort gebeld door een onbekend buitenlands nummer.


Of je krijgt een sms van zo’n nummer. Je ziet de gemiste oproep of sms op je telefoon, bent nieuwsgierig en belt terug. En dat is nu precies het doel van de fraudeurs.


Als je belt naar het dure buitenlandse nummer krijgen de oplichters een deel van de belkosten. Helaas hoeven providers dit niet te doen, behalve de KPN. Er is nu gelukkig wel een kastje op de markt waarmee je individuele nummers kunt blokkeren.


Het kastje heet CPR CallBlocker. Elke provider kan elk gewenst nummer inkomend blokkeren. Probleem is dat het gewoon niet mag.


Overigens gaat het hier om een belserver die zelf doorheeft welk nummer aktief is en daarmee dat nummer zal blijven bellen. Ziggo kan echter wel, na een aantal overlastmeldingen, het nummer aangeven bij meldpunt van dat land. De enig optie is om dit nummer te beantwoorden en weer verbreken dan is er een verbinding geregistreerd Noteer de datum en de tijdstippen van de oproepen.


Als je dit 10x doet dan kan de klantenservice het nummer voor je laten blokkeren. Klik bovenin op My Voice. Kies de nummers die je wilt blokkeren. Klaar, de nummers zijn nu geblokkeerd.


Als je regelmatig wordt gebeld door een onbekend buitenlands nummer , is dat niet alleen vervelen misschien kom je ook nog eens voor hoge kosten te staan. Hoe voorkom je telefoonoplichting? Krijg je ongewenste oproepen? Wil je je nummer niet wijzigen, maar weet je wel wie de beller is: dan kan KPN je helaas niet verder helpen. Doe dan altijd eerst aangifte bij de politie.


Meld het hierna bij onze klantenservice zodat we een onderzoek kunnen starten. Misschien ziet u meer klachten voorbijkomen of staat het nummer al bekend als frauduleus. Als dit het geval is, dan kunt u het nummer blokkeren en uw provider informeren. Providers hebben namelijk de mogelijkheid om een buitenlands nummer van criminelen voor al haar gebruikers te.


Als je terugbelt, kom je op een dure betaallijn in Zimbabwe terecht waar men je aan de praat zal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts