woensdag 22 augustus 2018

Status actief uitschakelen facebook

Status actief uitschakelen facebook

Je ziet het ook wanneer jouw vrienden en contacten actief zijn of recent actief zijn geweest. Learn how to turn Active Status off in Messenger. Je kunt laten zien wanneer je actief bent of recent actief bent geweest door je Status Actief in te schakelen.


De Status Actief in- of uitschakelen in Messenger: Android: Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven. Tik daarop en tik vervolgens op het tabblad ‘ Actief ’. Om je status op inactief te zetten, schuif je het schakelaartje naast je naam naar links. Om die reden heeft het de knop waarmee je vanuit de Messenger-app offline kunt gaan diep in het instellingenmenu verstopt.


Meer informatie over het uitschakelen van je Status Actief. Je kunt altijd chatberichten van mensen blokkeren om je actieve status niet te delen met een specifieke persoon. You must to continue. Misschien zit je hier wel niet op te wachten en wil je ongestoord gebruik kunnen maken van Messenger. Gelukkig kun je de actieve status verbergen voor iedereen.


Je kan dan inloggen met je telefoonnummer en vervolgens mensen uit de contactenlijst van je telefoon opsnorren. Kan ik de functie ‘ Actief ’ uitschakelen ? Dat kun je uitzetten bij de instellingen van messenger. Nu kun je dit aan of uit zetten. Als je het uitzet, dan kun je het ook niet meer van anderen zien! Klik hiervoor op ‘Beschikbaar om te chatten’ in het menu om het vinkje te verwijderen.


WhatsApp “laatst gezien” status. Maar: misschien vindt je deze status voor één of andere privacy-gerelateerde reden niet leuk. Je bedoelt dat andere kunnen zien wanneer jij je voor het laatst hebt aangemeld?


Nee, dat kun je niet uitschakelen. Of net zoals dat je op facebook tegenwoordig kunt zien of een ander jouw privé bericht gelezen heeft. Instagram online status uitschakelen Je kunt uitzetten dat je vrienden en contacten kunnen zien wanneer je voor het laatst actief was op Instagram.


Om dit te doen ga je naar je profiel, tik je op het tandwieltje en scroll je een stukje naar onderen. Hoe kan ik mijn online status in Instagram uitschakelen ? Wat betekent de online status in. Contact personen zonder ze te verwijderen of te blokkeren? Aan de rechtkant van je scherm staat als. Schuif die naar links en je bent weer ‘onzichtbaar’.


Re: Hoe niet meer online zichtbaar op facebook ? Dit maakt het nogal moeilijk om mensen te negeren waar je niet echt mee wilt praten. De makkelijkste manier is om het bericht op je beginscherm te bekijken. De andere manier zie je hier.


Ik weet wel hoe ik de chatfunctie aan of af kan zetten, maar zou gewoon onzichtbaar willen zijn voor iedereen, zelf als ik online ben? Deze How-To legt uit hoe je dit voor elkaar krijgt. Want bij de ene staat een groen bolletje, bij een ander staat de hele tijd (soms wel minuten lang) minuut geleden actief. Datzelfde kun je ook doen voor jouw profielfoto en je status.


Heel eenvoudig door het stappenplan hieronder te volgen. Stappenplan: uitzetten laatst gezien en online status. Maar wie mag dat allemaal zien? You’ll disable Chat Heads from the main Messenger window. You can get there by just opening the Messenger app or by tapping any open Chat Head (which takes you to Messenger).


Sms en videochat met elkaar wanneer je wilt om de groep bij elkaar te brengen. STUUR EEN CHATBERICHT - Je hoeft geen telefoonnummers meer uit te wisselen, maar stuurt gewoon een chatbericht. Als een statusupdate op je tijdlijn niet juist wordt geboekt, kunt u verbergen of verwijderen van de post en dan repost een gecorrigeerde status met behulp van het veld Status bijwerken. Verwijderen van de post, zal dit ook verwijderen uit uw vrienden nieuws.


Here’s everything you need to know about enabling or disabling the feature. Wanneer je hierop klikt is je account nog niet direct gedeactiveerd. Let op dat je je account niet meer terugkrijgt zodra je het hebt gewist. Vanaf nu wordt je status niet meer gedeeld met je volgers en kunnen ze niet zien wanneer je voor het laatst online was of online bent.


Let wel, jij kunt nu ook niet meer de activiteitstatus van je vrienden controleren. Dat kan alleen wanneer jij deze ook deelt. Meldingen in- of uitschakelen.


U kunt Chrome instellen zodat u meldingen ontvangt (bijvoorbeeld herinneringen voor vergaderingen) van websites, apps en extensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts