maandag 16 oktober 2017

Ik kijk er naar uit

Ik heb ernaar uitgekeken om haar terug te zien. In andere gevallen schrijven we er naar in twee woorden. Er en naar zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren. I would never ordinarily speak to you that way and I look forward to working on your service again soon. Van alle zenuwen die ik aan het begin van de opleiding ha is niets meer over, ik kijk er naar uit om naar zitting te gaan.


Hij woont weer in zijn geboorteplaats Nijmegen, na studie- en werkuitstapjes op andere continenten. Ik kijk ernaar uit deze open dialoog vanuit de Europese Centrale Bank in goede samenwerking voort te zetten. Je me réjouis de poursuivre ce dialogue, du côté de la Banque centrale européenne, dans cet esprit aussi franc que coopératif.


Jongens en meisjes, nu begint het echt wel af te korten hé! Als je het weer van vandaag hebt, ga je zeker puffen en zweten, maar is een strandwandeling met plons in het water zeker welkom. Look forward to meeting you prize winners at your choice of concert. Oké, ik kijk er naar uit om u aanstaande donderdag te ontmoeten.


Ik kijk er naar uit

Dutch Ik wil het Europees Parlement bedanken voor zijn steun en ik kijk ernaar uit ook in de toekomst nauw met u samen te werken aan de agenda voor groei en banen. Ik vrees dat het daar wel naar uitziet. Boy, I am looking forward to bringing my brand of genie energy.


Ik kijk er wel voor uit om van tevoren te hoog van de toren te blazen. Ik was al begonnen met deze Netflix serie, maar kwam erachter dat hij was gestart in het nieuwe seizoen, nummer 4. Ik snapte er al niets van #128517; Nu dus beginnen bij het begin, wel zo handig. Ik had hier zelf nog niet echt moeite mee, maar Levi gaf zelf aan vorige week dat hij het échte knuffelen zo mist. Wordt vertaal even geduld aub.


Ik kijk er naar uit

Gemiste kans als je niet reageert. Hopelijk vond je het een leuke video, en als je dat vond geef dan een like en. Deel gerust) Related Videos. Gorilla Bokito mating at the Diergaarde Blijdorp Zoo in Rotterdam.


Ik zou sowieso reageren. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘uitkijken’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De beleving is groter en de druk hoger”, vertelt Klaas Wels.


Bovendien hebben we nog de nodige revanchegevoelens na afgelopen zondag, maar spelen we wel tegen – op dit moment – de beste ploeg van de competitie. En in sommige gevallen schrijf je het los van elkaar, maar om dat te bepalen is context nodig. Toegevoegd na minuten: Trouwens, bij ergens naar toe gaan wordt het los geschreven: we gaan er naar toe, maar als je ergens naar kijkt, dan kijk je ernaar.


Contextual translation of ik kijk er alvast naar uit from Dutch into French. Wanneer er wolken zijn, drijven deze rustig voorbij alsof de nacht zonder zorgen intreedt. Iemand bij Fleur uit de buurt heeft gezegd dat hij het met de vrachtwagen wil komen brengen. Daarna hoeft alleen Fleur nog af te reizen naar Frankrijk en daar heeft Herman veel zin in.


Ik kijk er naar uit

Ik vind het niet echt spannend. We zijn gewoon een heel leuk stel met z’n tweeën en we gaan dat gewoon voortzetten. Kijk er komt steeds meer naar buiten hoe het werkelijk zit.


Ik word misselijk van de Feyenoord leiding die uit straalt er is niks aan de hand is en alle kritiek of negatieve geluiden onder het tapijt veegt. We hebben veel geleerd en wisten de lessen van de ochtend naar de middagsessie te vertalen”, meldde Hamilton op de website van Mercedes. Frans Je serai heureux de pouvoir coopérer avec vous en vue de relever tous nos défis communs. Ook dan komt uit niet aan van vast: Ik ben er steeds van uitgegaan dat het klopt.


We gaan er daarom maar van uit dat de cijfers juist zijn. Ik vertrouw erop dat deze brief aanleiding is mij uit te nodigen voor een oriënterend gesprek. Graag krijg ik van u de kans om dit met u verder te bespreken tijdens een gesprek.


Ik dank u alvast op voorhand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts