vrijdag 20 oktober 2017

Rommelmarkt kortrijk 2019

Zoals gisteren ook weer ( Zondag Oktober ) Op KM van de Dampoort. Ook Nu wordt er gezorgd voor een GRATIS PARKING ! Wekelijks op zondagvoormiddag, mega grote rommelmarkt te Roeselare (Asfalt Parking recht over Euroschop) per m (min 10m) De auto mag bij de stand blijven, zonder inschrijvingen (VOL is vol) Bij mooi weer duizenden bezoekers. Bekijk alle rommelmarkten tijdens de maand juni. Reserveer alvast augustus in u agenda. Heeft u wat oude rommel of egte antiek te koop ? Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


GEEN STANDPLAATSEN MEER BESCHIKBAAR! Deelnemende straten: Stasegemsestraat, Vaartstraat, Schaekenstraat, Pieter de Conincklaan, Sint-Jansplein, Graaf Gwijde van Namenstraat, Jan Breydellaan en Marie-Joséplein Uw standplaats reserveren kan gedurende gans de maand Maart! Tevens kan u zelf een rommelmarkt opgeven en deze zal dan op de site vermeld worden. Je hoef dus met jou spullen het huis niet uit te gaan ! Tevens kan je jou naam opgeven als geïnteresseerde voor toekomstige garage rommelmarkten meer in jou eigen. Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie.


Bezoeke rommelmarktvandaag. Maak mijn rommelmarkt. Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Rommelbeurs IZEGEM - Org. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit.


Rommelmarkt kortrijk 2019

Kortrijk West-Vlaanderen, BE Praktische informatie. De plaatsen zijn meter breed. Basisprijs : € per plaats. Je hoeft je niet eerst in te loggen om je ticket(s) te bestellen.


Selecteer eerst je plaats(en) en voeg die toe aan je winkelmandje. Je gegevens worden opgevraagd net voor de betaling. Kalender met alle boekenmarkten van Vlaanderen, aangeboden door Books in Belgium, nieuw platform voor het kopen en verkopen van tweedehands boeken. Agenda en advertenties van rommelmarkten, antiekbeurzen en antiquairs in Belgium Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Sinksen staat synoniem voor feest en avontuur in de binnenstad tijdens het Pinksterweekend.


Of de gezellige sfeer opsnuiven op zondag augustus. Antwerp Expo - Antwerpen. Doe het koopje van je leven. Geniet van een lekker broodje, stukje taart, verse dagsoep en een drankje.


Er zijn geen rommelmarkten gevonden voor KORTRIJK. Help ons onze kalendar aan te vullen. Wij verloten elke maand een waardebon voor bol. Voorbeelden van het laatste zijn de verenigingen en de kinderrommelmarkten op Koninginnedag. Zo’n rommelmarkt waar iedereen aan mag deelnemen en zelf zijn eigen opbrengst mag houden wordt ook wel een vrijmarkt genoemd.


Een rommelmarkt aan huis wordt een garageverkoop genoemd. Het begrip rommelmarkten is een breed begrip. Opgelet: de rommelmarkt vindt plaats in het eerste volledige weekend van september.


Dat is dit jaar dus op zondag september, en niet op september! Wil je graag een standplaats? De Barotheek neemt zijn intrek in een voormalige apotheek. De buurt kan er terecht.


Rommelmarkt kortrijk 2019

ROMMELMARKT wijk Lange.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts