woensdag 4 oktober 2017

Hoe werkt tinder

Zorg dat je goede foto’s hebt! Meer dan miljoen Nederlanders hebben de app al eens gebruikt en ontzettend veel Nederlandse singles gebruiken de app dagelijks. Ik wil het opnieuw proberen, maar ik wil dan wel eens hulp hebben.


Of je kunt ook reageren op mijn mail? Verzin een goede openingszin of wacht tot de ander het gesprek opent. En omdat je lang niet de enige bent die zich dit afvraagt heb ik besloten hier een gids over te schrijven. Het concept lijkt op een soort vleeskeuring waarbij alleen gebruikers die elkaar leuk vinden met elkaar kunnen chatten. Dat maakt de app geliefd onder jongeren én ouderen.


Een uitgebreid profiel aanmaken is dan ook niet nodig. Inclusief een aantal gouden tips om maximaal succes te halen! Make every single moment count. It’s a cultural movement. Dagelijks worden er wereldwijd 5miljoen profielen bekeken.


Hoe werkt tinder

Dat moet dus wel iets leuks zijn, zou je zo zeggen. U zult snel merken dat vele anderen in uw omgeving op zoek zijn naar degene die speciaal is zoals u bent. Na het doorlopen van de installatie kan je direct aan de slag. Tinder is zeer eenvoudig in gebruik. Geef aan of je iemand leuk vindt of niet door naar rechts of naar links te vegen op je scherm.


Of maak gebruik van de icoontjes onderaan de foto. Dit is hoe het werkt : Tik op de diamant boven aan het Discovery scherm om je keuzes te bekijken. Pas ze toe en krijg lekker veel matches. Maar hoe werkt de digitale cupido eigenlijk?


En nog veel belangrijker: hoe vergroot jij je kansen? Dating is de afgelopen jaren radicaal veranderd. Prijzen worden vermeld in Amerikaanse dollars, zijn mogelijk anders buiten de Verenigde Staten en kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd. Tijdens de actieve abonnementsperiode is annulering van het lopende abonnement niet toegestaan. Het is een culturele beweging.


Als je niet kunt inloggen omdat je je telefoonnummer hebt gewijzig bekijk dan dit artikel voor de stappen om je account te herstellen. Als je een technisch probleem ondervindt of een foutmelding krijgt bij het inloggen, weet dan dat dit type probleem meestal tijdelijk is. Ben je té actief, dan bestempelt de app je als een zogenoemde overdater. Deze mensen zijn vaak te actief, willen veel matches, maar gaan vaak zelden over op interactie.


En hoe werkt het precies? Herken je het volgende: Je wilt graag weer hand in hand over het strand lopen en lachen om de grapjes die je partner maakt. Lopen over het strand plof je neer op het terras voor een glas rosé en ga je samen van de ondergaande zon genieten. Hoe werkt de dating app. Enige uitzondering: zodra je bent gematcht mag de dame als eerste wat zeggen.


Als er dan uur niks gezegd is, verdwijnt de match. Stap voor stap door de dating App. Bovenaan je lijst met matches, kun je zien hoeveel matches er nog meer op je wachten. Links bovenin zie aan de hand van het aantalhoeveel potentiële liefdes je nog kunt ontdekken. In een periode van minder dan een jaar wist de app zich te ontplooien tot één van de meest gebruikte.


Hoe werkt tinder

Registeren en je profiel creëren. Ik gebruik het met vlagen. Als vrouw kan ik erg makkelijk aan matches en een date komen als ik zou willen.


Zoals hier gezegd wordt merk ik ook wel dat een bepaald volk het voornamelijk gebruikt en je moet toch best wel wat swipen wil je een leuk iemand tegenkomen (lees: geen opgepompte spierbundel etc. etc.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts