donderdag 26 oktober 2017

Ocmw sint niklaas lamstraat

Ocmw sint niklaas lamstraat

Hier vind je alle info over onze diensten en producten, het laatste nieuws van de stad en doorverwijzingen naar nuttige info van partners. De verbouwing van het sociaal restaurant op zijn huidige locatie in de Azalealaan krijgt hierdoor een totaal andere wending. Bekijk Foursquare profiel en meer van deze onderneming. Postpunt OCMW is actief in Postkantoren. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.


JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zandstraat Sint -Pauwels ( Sint -Gillis-Waas). Naast een woonzorgcentrum vindt U hier ook een centrum voor kortverblijf.


In het Sint -Niklase Welzijnshuis is een postpunt geopend. De nood aan dergelijke opvanglocaties is immers groot. Overslaan en naar de inhoud gaan. Tegen de zomer moet ook duidelijk zijn wat er met de andere twee huizen op de. Oorzaak is het pensioenpunt dat er is ondergebracht.


Ocmw sint niklaas lamstraat

Het OCMW richtte een goed jaar geleden. Van rechtswege zetelt hij ook in het schepencollege. Ook CDV-voorzitter Herman De Jonghe liet.


Mensen met een kansenpas genieten van een extra sociaal tarief. Een kansenpas wordt uitgereikt door het stadsbestuur en het OCMW van Sint - Niklaas. Sint - Niklaas - Mike Nachtegael (SP.A) is verkozen tot nieuwe OCMW -voorzitter in Sint - Niklaas. Elke Sint -Niklase inwoner met een laag inkomen kan deze kansenpas aanvragen. Wie leefloon, bijstand of een vervangingsinkomen ontvangt, kan in het sociaal restaurant gaan eten aan het laagste tarief.


Ocmw sint niklaas lamstraat

Vanaf maandag komen de warme maaltijden voor de bewoners van de Sint -Niklase woonzorgcentra en dienstencentrum De Wilg uit de nieuwe centrale keuken in de Azalealaan. Algemeen nummer Ocmw Sint Niklaas, Dagverzorgingscentrum De in Sint - niklaas , reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Sint - niklaas and beyond.


Schrijf je dan in voor de infolunch op december - Sint - Niklaas. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, schrijf u hier in. Het hoofddoel was om eigendomsverwerving voor gezinnen met een laag of middelgroot inkomen en voor jongeren gemakkelijker te maken. Informatie en hulp bij de aanvraag van de Vlaamse energielening.


JA JA OCMW Temse Els De Wulf Temse. Voorheen was dienstencentrum ‘t Punt gevestigd in Brugsken 27. In het nieuwe gebouw heeft ook dienstencentrum De Wilg een plaats gekregen. De service van ’t Punt blijft dezelfde: info, advies. Inspiratie voor activiteiten.


Op de inspratieblog Femma maakt het vind je alle Femma-activiteiten van Femma en nog veel meer ideeën, netjes gerangschikt per thema. Dat wordt het architectenbureau Llox uit Wilrijk, dat ook het nieuwe woonzorgcentrum in de Lamstraat heeft ontworpen dat eind april opent. Het nieuwe centrum op de Gerda-site zal bewoners huisvesten, met de mogelijkheid om uit te breiden tot 1bewoners.


Liliane, ons ocmw -raadslid voor Groen! Wie in aanmerking wil komen, moet voldoen aan een aantal criteria en zich inschrijven op de wachtlijst. Woonzorgnetwerk, Sint - Niklaas. Het woonzorgnetwerk wil wie zorg nodig heeft zolang.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Ontdek bedrijfsuren van Bpost in Sint - Niklaas.


Openingstijden van Winkel Bpost Sint - Niklaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts