vrijdag 6 oktober 2017

Algemene quizvragen meerkeuze

Overzicht van alle quizvragen , Nederlandstalig. Het kost niets en is dus geheel gratis. Je kunt de vragen uitprinten wanneer je zelf een quiz organiseert, of misschien ben je wel op zoek naar nieuwe vragen voor een spel waarvan je alle bijgeleverde vragen al kent. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen. Hier kan u algemene quizvragen met hun antwoord bekijken.


Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor publicatie op. Krimson Hoe duur is de duurste auto ter wereld (de Bugatti Veyron)? Spanje Uit welk land komt de cocktail Mojito? Cuba Wat is de hoogste sneeuwhoogte ooit gemeten in Nederland (Terschelling)?


Quizvragen en antwoorden - meerkeuze - vind je op quiznet. Test nu uw algemene kennis met deze quizvragen. In dit artikel vindt u een aantal meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoorden.


Algemene quizvragen meerkeuze

Meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoordmogelijkheden! Vragen en antwoorden in de categorie algemeen. Alle antwoorden vindt u onderaan! De leukste online quiz. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen.


Quiz 34: Gouden raad van tante Kaat. Heel algemene kwisvragen in alle aspecten. Algemene kennis quizvragen. Wat zijn de zintuigen van een mens? Wat een pubquiz precies is?


Een soort triviant maar dan in de kroeg. Kennisvragen over geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, cultuur: alles is mogelijk. Op een antwoordformulier beantwoorden teams quizvragen die de quizmaster stelt. En degene met de meeste punten wint.


Stap binnen in de Long Room van de 18e-eeuwse Trinity College Library en je waant je meteen op de set van Star Wars. Deze boekenhal van meter heeft een treffende gelijkenis met de archieven van de Jedi tempel uit ‘Attack of the clones’, de tweede Stars Wars-film. Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Zelf gratis een quiz maken en samenstellen.


Algemene quizvragen meerkeuze

Zoals je kunt zien zijn we druk bezig om quizzolder te vernieuwen. Er moet nog heel wat gebeuren, maar we zullen zo snel mogelijk weer quizzen beschikbaar hebben en ook veel nieuwe quizzen op de site plaatsen. Dit is Ronde van de Voorbeeld Pubquiz van Number 42!


De totale voorbeeldquiz bestaat uit rondes, met in totaal 1quizvragen. Van een sportquiz tot triviantquiz, wij zijn van (bijna) alle markten thuis. Een website vol quizvragen , cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes! Ben je een echte allesweter? Als je op zoek bent naar quizvragen met antwoorden om zelf een quiz op te stellen, dan biedt quizplein je uitkomst.


Algemene quizvragen meerkeuze

Op dit moment staan er ruim 1vragen online verdeeld over tien categorieën. Op regelmatiger basis zal het aantal quizvragen en antwoorden uitgebreid worden. Op veler verzoek hierbij alle antwoorden op de vragen uit de Pubquiz van zaterdag mei. We proberen je een ruime keuze te bieden tussen de verschillende categorieën. Welkom op kwis quizvragen.


De vragen zullen wekelijks geupdate worden en uiteraard nieuwe quizvragen toegevoegd worden aan onze systeem. Deze website is eigendom van Mox Media.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts