vrijdag 27 oktober 2017

Kan ik model worden test

Kan ik model worden test

Een strenge en eerlijke quiz over of jij model kunt worden. Wat weet je van Quizlet? Er zijn ook dames die me gewoon bellen en het vragen: Ben ik geschikt als model ? Het antwoord is bijna altijd tweeledig. Er zijn maar weinig dames die het in zich hebben om hun boterhammen te gaan verdienen met poseren. Maar bijna elk model heeft wel iets.


Kan ik model worden test

Allereerst moet je jezelf afvragen wat voor model je wilt worden. Maar ik ga niet afvallen want dat mag niet op deze leeftijd. Xy en uitdaGend 0p ik sta er elke keer wel verschillend 0p. Xy,,schattig,,verlegen. D jaa, maar op hakken zou met dat niet lukken.


Met deze gratis DISC test kun je snel je DISC-type en je persoonlijkheidsprofiel bepalen. Ontdek hoe je gedrag tegenover anderen en de dingen die je dagelijks doet worden voorspeld door de vier DISC-factoren Dominantie, Invloe Stabiliteit en Consciëntieusheid. Als je bijvoorbeeld veel sport, zie je er mooi en strak uit, dan kijken ze niet naar gewicht.


Ik weet niet wat voor soort model je wilt worden , je kunt bijvoorbeeld ook handmodel worden , of model voor kappers. Dan heb je alleen een leuk koppie en goede bos haar nodig. Ik wil ook echt super graag model worden , ik ben jaar 1. Mensen zeggen welleens tegen me dat ik knap ben enzo. Ben jij geschikt voor model ? Wil jij ook al, net zoals veel meiden, een fotomodel of voor in modebladen of voor op de catwolk worden ? De ideale maten voor een model kan je het beste samenvatten tot een maatje 34. Het is heel erg belangrijk om te weten, dat doorgaans het beeld van het model zijn heel erg vertekend is.


Lees daarom goed wie wij zoeken. Als startend model zal je waarschijnlijk niet meteen aan deze eisen kunnen voldoen. Als model kan je de ideale maten hebben en heel fotogeniek zijn.


Maar om topmodel te worden en naar het buitenland te trekken, moet je dat beetje extra hebben. Iets speciaals waarmee je opvalt. Iedereen die model wilt worden en de juiste motivatie en attitude hiervoor heeft, kan eigenlijk zijn droom waarmaken. Weet je niet waar je moet beginnen? Of twijfel je nog over je eigen kunnen?


Hoe kan ik model worden ? Aan wat voor vereisten moet je als man voldoen als je als model wilt werken? En tot wie moet je je wenden om een modellencarrière te starten? Indien je zelf of je kind onder de jaar is, dan kan je het beste contact opnemen met een gespecialiseerd castingbureau. Hierbij kan je ondermeer denken aan een Moeder Anne Casting in Amsterdam (geen relatie). Meer tips en informatie over kindmodel worden kunnen wij helaas niet geven omdat dit niet onze specialiteit is.


Potentieel model gezien? Gewicht maakt (volgens mij) niet uit maar je moet wel een (van nature) slanke bouw hebben en een egale huid (zonder puistjes, vlekjes). Je kan alleen model worden als je minimaal 1. En als je dat allemaal hebt, betekend het ook nog niet dat je model kan worden , want sommige meiden zijn heel slecht op shoots, of kunnen totaal niet op de catwalk lopen. In de uitslag en bij de beroepen staan advertenties. Waardoor deze beroepentest gratis kan worden aangeboden.


Je ‘betaalt’ ook niet met je gegevens. Om er achter te komen wat jij graag wilt worden kun je hier eerst je modellenwerk zoeken en dan tot een conclusie komen wat er bij jou past. Je staat er bij ons niet alleen voor, want ons modellenbureau helpt je graag verder.


Model worden en extra modellen klussen vind je op International Model Network.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts