woensdag 4 oktober 2017

Bijgevoegd vindt u het

Meer informatie vindt u in het bijgevoegde cv. Wat is juist: wat vind u van de nieuwe minister? AntwoordJuist is: wat vindt u van de nieuwe minister? UitlegIn deze zin is u het onderwerp. U is een persoonlijk voornaamwoor de beleefdheidsvorm van de tweede persoon enkelvoud.


In de tweede persoon enkelvoud komt er een t achter de stam (vind). De correcte vervoegingen zijn u vindt en vindt u. Vindt u dat een goed boek? Het kan in die hoofdzin drie functies hebben: de functie van onderwerp, van meewerkend voorwerp en van lijdend voorwerp.


Daardoor is dit een grammaticale zin. Tegen bijsluiten werd tot in de jaren tachtig bezwaar gemaakt, omdat het een contaminatie zou zijn van bijvoegen en insluiten. Het werd ook wel beschouwd als een germanisme: een te letterlijke vertaling van het Duitse beischließen. Helaas vervalt het meeste positieve van het verslag, nu de milieubepalingen er niet in zijn opgenomen, maar zijn beland in een bijgevoegd protocol. Regrettably, most of the positive points in the report are lost, because environmental regulations have not been included in the report, but are only to be found in an attached protocol.


Het is ook niet zo heel goed geformuleerd om te zeggen dat iemand jouw curriculum vitae vindt in de bijlage. Het handigst kom je daar achter door het werkwoord lopen te gebruiken. Loop je naar de gegevens - er komt geen t achter. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd.


De voorbeelden kunnen ongepaste taal bevatten. Wij vragen u melding te maken van voorbeelden die dienen te worden aangepast of verwijderd. Ik heb een klein meningsverschilletje met iemand: De zin is luidt: In onze brochure vindt u alle mogelijkheden en leuke ideeën. Volgens mij is het vindt , maar de andere denkt dat het vind moet zijn. Ik heb vroeger op school geleerd dat je in dit geval het best het werkwoord kan vervangen met lopen, dus.


Bijgevoegd vindt u het

Een routebeschrijving is bijgevoegd. A route description has been enclosed. In de bijlage vindt u de noodzakelijke technische specificaties. Enclosed please find the necessary technical specifications.


Onze prijzen treft u in bijgaande prijslijst aan. Bijgaand zenden wij u. Please see our prices on enclosed price list. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Vous trouverez ci-joint deux copies du contrat. Stuurt u het ondertekende contract alstublieft.


Bijgevoegd vindt u het

Contextual translation of in bijlage vindt u het kontrakt into English. Hetzelfde geldt voor ‘ bijgevoegd ’. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Nederlandstalige begrippen en definities. Ik zou eerst navragen bij het bedrijf wie de solicitatie gaat beoordelen, en dan de brief aan deze persoon richten.


Graag wil ik solliciteren op de functie van pedagogisch medewerker binnen uw organisatie. In een persoonlijk gesprek kan ik mijn solliciatie nader toelichten. Ci-joint un plan avec itinéraire.


Par la présente, nous vous envoyons. Hier vindt u het artikel van Byron Katie (The Work) over vragen die u uzelf kunt stellen om met uw negatieve gedachten om te gaan. Ook hier zitten belangrijke elementen van het uitdagen van gedachten in. Het is grmmaticaal correct, maar bijgevoegde bijlage is een pleonasme en in dit geval een stijlfout. Doordat het werkwoord lopen in deze zin zonder een t geschreven wordt, krijgt het werkwoord ‘bieden’ geen t. Met vriendelijke groet, Tom Drupsteen.


Bijlagen: sollicitatiebrief curriculum vitae. Je kunt ervoor kiezen om het mailtje wat pakkender te maken. Dat is zeker van belang als je een open sollicitatie verstuurt.


In de bijgevoegde offerte vindt u alle informatie terug betreffende uw aanvraag. Op het bijgesloten formulier staat vermeld wat u dient aan te vullen. Op het ingesloten factuur vindt u alle gepresteerde diensten terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts