maandag 9 oktober 2017

Evenementen bredene 2019

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Met 1standhouders, podia, tientallen danseressen, een mega party en meer dan 15. De marktkramen bevinden in de Kapelstraat.


Een optreden zien of een feest, receptie, of meeting organiseren? Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. Een nieuwe veldritwinter is volop aan de gang.


De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. Daarom is er dit jaar de “Kids Cyclocross – jeugdinitiatie”. Het gemeentebestuur en het autonoom gemeentebedrijf (AGB) slaan hiervoor de handen in elkaar. Bredene te bieden heeft.


Evenementen bredene 2019

Overslaan en naar de inhoud gaan. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats. Er wordt sterk ingezet op straat- en kinderanimatie met een mooie mix van herkenbare muziek.


The tropical temperatures of the past weeks have inspired us to organise a second edition of our NuBEACH on August 30th at Twins Club O. Omleiding via Slijkensesteenweg. Kom binnen en laat je verrassen door de prachtige decors, betoverende verlichting en fantastische aankleding van Winterijs. Winter in het Park: Geniet ook van een winters hapje of drankje.


Kortom, Winterijs is een niet te missen belevenis! Beurs Vakbeurs voor de professional. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. Een activiteit combineren met een overnachting? Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € p. Ontdek nog meer promoties.


Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. De weersverwachtingen zijn de kust gunstig gezind. De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 6. Vier dagen lang zal u de tijd hebben om maar liefst 1standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken. Mag ik jullie vragen om jullie evenementen door te mailen op volgend e-mail adres: carnaval.


Evenementen bredene 2019

Evenementen in De Haan. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) De Haan. Champagne aan de Noordzee, dat kan alleen in Middelkerke zijn. Al jaren lang gaat een sterke delegatie ambachtelijke champagneboeren uit de streek van Epernay naar De Branding. Ook dit jaar bieden verschillende restaurants aangepaste menu’s aan en zorgen de hotels en verhuurkantoren voor een speciale.


Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle oldtimer evenementen die ons werden meegedeeld. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Our new desktop experience was built to be your music destination. Laat je deze zomer verleiden door het grotere plaatje en ga naar de festivals waar je het geluid in zijn pure vorm kunt aanhoren.


Renovatie voor Frans Praetbrug. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. De vele bezoekers waren positief over het nieuwe concept: een. Deze site gebruikt Cookies o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts