woensdag 18 oktober 2017

Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 1

Flash and Javascript are required to view this site. Ik begrijp deze woorden. De Romeinen legden leggen verharde, rechte wegen aan. Ze zijn breed en belegd met platte stenen of grind.


Overzicht periodes met data. Met de online Mundo -doelenplanner hou je zicht op welke doelen al aan bod kwamen en welke niet. Niet alleen op klasniveau, maar ook op schoolniveau krijg je een volledig overzicht. O utputgerichte evaluatie.


Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en. Oefentoets Focusthema Oefentoets Focusthema 2. Gepost door 6de leerjaar op 9:a. Dit e-mailen Dit bloggen! Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen. Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 1

Mundo - werkkatern : Kinderen van alle tijden is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 5de leerjaar ). Hier zullen we dingen opzetten die we gedaan hebben of wat er gebeurd is. Of er kunnen ook gedichten en spreekbeurten opstaan. Bekijk hier het voorbeeldmateriaal van Mundo , een methode wereldoriëntatie voor het lager onderwijs. Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.


Mundo - werkkatern 8: Techniek onderweg is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs (6de leerjaar). Onze brieven in de kijker. Feesteworpstoet laatste info.


Inschrijvingsbrief typecursus. Wegwijs in mijn atlas en in mijn land. Mundo 6de leerjaar : - focusthema 4: Samenleven in verscheidenheid - focusthema : Onderweg in de wereld van vroeger. Terwijl een bos vanzelf ontstaat, is een park echt aangelegd als een stukje natuur binnenin de sta de long van de stad als het ware en hier in Ninove is dat heel prachtig gelukt! Zesde leerjaar VBS De Ark.


Mundo 3de leerjaar : - Focusthema : Familie - Focusthema 2: In de buurt van onze school - Focusthema 3: Naar het park - Focusthema 4: Ik kijk eens rondom mij - Focusthema 5: Hoe was het nu ook alweer? Mundo focusthema : BV of bekend in het verleden. Dan zoek je thema : Joepie, ik zit in klas twee. Klik daarop en je kan beginnen.


Herhaling WO Focusthema Hoe leren we onze les ? We stellen zinvolle vragen en onze klasgenoten beantwoorden ze. Het verhaal van zure regen Zet de nummers van de tekening bij de juiste zin. De vervuilde druppels vallen als zure regen naar beneden. Toggle Sliding Bar Area. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling.


Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Welkom in mijn tuin - Focusthema bio. In deze les herhalen we de eeuwenband aan de hand van bouwwerken uit Gent. Alle gebouwen worden op de eeuwenband geplaatst, er wordt bekeken in welke eeuw ze gebouwd zijn (19e, 20e, 21e eeuw),. De lessen rond kaartgebruik, coördinaten, stand van de Aarde,.


Maar via deze link kan je reeds enkele onderdelen oefenen! Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. De leerlingensite is vrij toegankelijk en bevat tools om te werken aan ICT-vaardigen, oefentoetsen , webquests.


Alles te weten komen over het verleden tot nu, dat is onze missie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts