vrijdag 27 oktober 2017

Mundo oefentoetsen 4de leerjaar focusthema 6

Welkom in onze provincie. Flash and Javascript are required to view this site. Mundo - werkkatern : Wegwijs in je schoolomgeving is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs (3de leerjaar ). Je gebruikt een verouwderde browser.


Mundo oefentoetsen 4de leerjaar focusthema 6

Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Ken je alles al voor je wo-toets? Educatieve bronnen eenvoudiger verzamelen en effectiever gebruiken met Yurls! Maar zoels ik in het begin al zei wel tof! Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. De koning en zijn familie Y. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website.


Deze mindmap sluit aan bij focusthema les van de methode Mundo 5. Op de mindmap vind je info over dieren en planten in het bos. Hier kan je op zoek naar allerlei vragen en antwoorden. Kan een computer denken?


Mundo oefentoetsen 4de leerjaar focusthema 6

Waarom is het ene dier slimmer dan het andere? Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. De Romeinse legioenen Y. Mundo oefentoetsen Voeg toe aan mijn Yurls. Vul aan met stengel, bla stamper, meeldraden en bloemblad bij de bloemen en planten op de foto’s. Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls.


Wil je de actuele toestand van het weer volgen ? Op de website van het KMI kan je de neerslag, temperatuur, windsnelhei windrichting bekijken. Heuvels: Midden België 6. Quizlet flashcards, activities and games help you improve your grades. Geo = Geografish = geografie bijna alles met aardrijkskundo.


Toggle Sliding Bar Area. Op deze plaats vind je alle links terug die aan bod komen in het derde leerjaar. Focusthema gaat over geomundo en wat betekent geomundo ook alweer? Wanneer je klikt op het thema, bekom je de oefentoets.


Het is nuttig om deze toch wel eens in te oefenen. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking. De laatste opdrachten in het werkboek zijn steeds herhalingsoefeningen. Deze worden ofwel in de klas ofwel thuis gemaakt. In de studiewijzer worden alle leerinhouden opgesomd.


Beste ouders, zoals jullie al weten ga ik met zwangerschapsverlof. Hallo allemaal, Ondertussen zijn we al begonnen aan week van het nieuwe schooljaar. Hoog tijd om iets op onze blog te. Mundo FOCUSTHEMA Geomundo Geomundo is aardrijksunde in een mooie samenvatting door de leersite verwerkt. Met als bron het leerboek geomundo.


Materialen leerjaar Wil je alvast een kijkje nemen in het materiaal van Rekensprong Plus? We bieden je hieronder de mogelijkheid om voorbeeldmateriaal van het zesde leerjaar te bekijken. Ontdek het overzicht van de oefeningen op Bingel en Bingel voor leerkrachten. Met de oefeningen kan je leren op Bingel. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema.


MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts