woensdag 11 oktober 2017

Vlaams woningfonds antwerpen

De goedkoopste lening voor je woning? Kom gerust eens langs in één van onze kantoren. Wilt u een woning kopen en hebt u een bescheiden inkomen? Betaalbaar huren in Antwerpen.


Zoekt u een comfortabele woning? Maar hebt u een beperkt inkomen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een sociale huurwoning. Algemene contactgegevens Dienst Kredieten Antwerpen. Het gaat om leningen voor de aankoop of de renovatie van een woning of een nieuwbouw.


Vlaams Woningfonds Antwerpen. Hebt u een beperkter inkomen? En wilt u een bouwgron woning of appartement kopen, bouwen of verbouwen? Met een sociale lening kan u goedkoper lenen tegen een lagere rentevoet. De VMSW gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.


Apply on company website. Onthoud mijn gegevens Wachtwoord vergeten? De terugbetaling van bestaande bezwarende hypothecaire leningen kan in uitzonderlijke gevallen.


De zitdag van het fonds vond voordien plaats in het. Sociaal lenen in Antwerpen. Contacteer ons voor een afspraak via tel. Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.


Informatie en diensten van de overheid. Vanuit deze persoonlijke aanpak en expertise garanderen we u een perfecte vochtbestrijding. Woonhaven Antwerpen biedt huurders een kwalitatieve en betaalbare woning aan in een aangename omgeving met aandacht voor duurzaamheid en architectuur.


Zij creëert een woonmix met respect voor herkomst, overtuiging en sociale achtergrond van de bewoners. Sorry, registreren voor de interactieve website is niet meer mogelijk via deze toepassing. Door het indienen van de aanvraag gaat u akkoord met de terugbetalingsvoorwaarden als de huurwaarborglening wordt toegekend. Dat kan door middel van een echte subsidie, waardoor de rentevoet soms een stuk onder die van de banken ligt.


Professioneel advies is hierbij zeker geen overbodige luxe! Een krediet is immers een ernstige zaak en kost bovendien geld. Wonen Antwerpen Bezoekuren: van uur tot 12. Voor algemene vragen over premies of de kwaliteit van uw woning kan u best eerst even te rade gaan bij uw gemeentelijke woondienst of woonwinkel in uw gemeente. Heeft de huurder het moeilijk om een waarborg van maanden te betalen?


SOCIALE HYPOTHECAIRE LENINGEN. Gezinnen met minstens kind en een beperkt inkomen kunnen er terecht voor kredieten met een rentevoet vanaf. De officiële website van Vlaanderen Publicaties. De huurdersbonden geven juridisch huuradvies aan alle private en sociale huurders in Vlaanderen. U kunt lid worden als individu of als organisatie.


Vlaams woningfonds antwerpen

Het kan dat doen omdat het hiervoor subsidies van de overheid krijgt. U kunt de premie aanvragen na de voltooiing en de facturering van de werken uit een bepaalde categorie. In afwachting van een volledig digitaal aanvraagplatform, inclusief elektronische ondertekening, kunnen alleen aanvragen op papier in behandeling worden genomen. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, komt u in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kunt u terecht bij uw sociale huisvestingmaatschappij.


Laatste dagen Laatste week Laatste weken Laatste maand Laatste maanden Laatste maanden Laatste maanden Laatste maanden Wie het heeft over een hypothecaire lening, heeft het vaak over een woonlening. Het gros van de hypothecaire kredieten wordt inderdaad toegekend om de aankoop of de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts