donderdag 5 oktober 2017

Dagje strand met kind

Dagje strand met kind

Ga je een dagje naar het strand met je kinderen? In dit artikel lees je tips voor een onbezorgde heerlijke dag op het strand. Van waar je rekening mee moet houden, tot handige tips over voedingsmiddelen, kinderen en spullen die verdwalen tot zonbescherming. Zij zijn druk met het bouwen van een zandkasteel en schelpen zoeken terwijl jij (achter je kids aanrennend en tussen de hoge zandtorens) nog even wat zon meepakt.


Maar waar moet je aan denken als je met je kind naar het strand gaat? LEES OOK: Baby beschermen in de zon. Gastblogger Femke kiest voor een dagje strand met kind in Renesse En wat kan er niet ontbreken als je met een bijna dreumes naar het strand gaat, een opvouwbare bolderkar en uiteraard een zonnetentje. Waar je vroeger gewoon je handdoekje meenam, zonnebrand en wat te eten en te drinken gaat nu weer de complete inboedel mee. Laat een regendag je vakantie dus zeker niet bederven.


Sta letterlijk in het oog dagje strand met kind de storm op de Storms expo. Doe je kind een polsbandje om met hun naam en je telefoonnummer. Wanneer je kind dan kwijtraakt, kunnen ze iemand op het strand vragen je even te bellen. Goed om te weten: een verdwaald kind loopt meestal eerst met de zon in de rug weg en meisjes met lange haren lopen vaak tegen de wind in! Bedenk daarom naar wat voor strand jij het liefst wilt.


Met de auto ben je namelijk zo bij een rustiger strand of bij een strand waar honden zijn toegestaan. Verberg je waardevolle spullen. Helaas hebben zakkenrollers nooit vakantie. Berg je waardevolle spullen daarom goed op.


Zeker als je met z’n allen naar de zee gaat. Oké, ik zou een boek kunnen schrijven over de heerlijkste plekjes en ervaringen van mijn heerlijke dorp Noordwijk. Dat wordt een beetje te gek natuurlijk, maar ik deel graag met je hoe voor ons een heerlijke dag strand eruitziet in ons eigen dorpie (op z’n Noortuks). Je gaat naar het strand met kind en vraagt je af wat je meeneemt.


Wij gaan graag naar kindvriendelijke stranden en delen wat we meenemen op zo’n dag. Op dagen dat het heel erg warm is, boven de graden, ga ik met kleine kinderen niet naar het strand. Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals een dierentuin, speeltuin of toch een museum? De kinderen vermaken zich opperbest. Duizenden uitjes voor kinderen voor een lekker dagje weg, ook voor de kleinsten, zoals kleuters!


Goedkoop dagje weg met kinderen. Een goedkoop dagje weg met kinderen betekent niet dat het gratis uitjes zijn. Die hebben we er natuurlijk ook wel tussen zitten, maar goedkoop kan ook zijn: heel veel voordeel door slim je kaartjes te kopen. Dan ben je aanzienlijk goedkoper uit, zeker als je met het hele gezin gaat.


Dagje uit met kinderen. We hebben voor jou volop tips voor een dagje uit met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Maar natuurlijk zijn er ook veel uitjes waar je kind iets van kan leren of die heel goedkoop zijn. Als HSP (hoogsensitief persoon) kost een dagje strand meer voorbereiding. Dat is helemaal niet erg, met deze tips kan jij ook genieten van een stranddag.


Texel met kinderen wat te doen? Van speeltuin of markt tot museum, evenementen of zwembad. Zuid-Holland met kinderen wat te doen? Leukste activiteiten, kinderuitjes, bezienswaardigheden dagje weg, museum, dierentuinen, gratis of overdekte uitjes en meer! Inclusief Den Haag en Rotterdam.


Dagje strand met kind

Geschikt voor het hele gezin ook peuters. Speelgoe zonnebrand en een polsbandje meenemen: lees deze en meer tips voor een geslaagd dagje strand met je kind. Dit neem je mee Naast de handdoeken, schepjes, zwemkleding en wat speelgoed mag zonnebrandcrème niet in je tas ontbreken.


Een beetje rondbanjeren of uitwaaien op het strand is heerlijk. Kilometers sjouwen met strandlakens, tennisrackets en speelgoed is dus niet nodig. Spoorwegmuseum - Utrecht. Vanaf Utrecht CS gaat er een speciale pendeltrein naar dit museum.


Breskens is een maritieme badplaats met een enorme jachthaven met dagje weg met kind strand en de internationale vismijn. Je moet even opletten waar je je auto parkeert, net als Katwijk. Gister was ik een dagje naar het strand met mijn zus en de kinderen. Het is altijd zo’n leuk plan, dat ‘even’ naar het strand. Maar mét kinderen is het een hele onderneming.


We propten ons met z’n allen in de Volvo van mijn zus. Even ontsnappen aan de drukte? Breng dan met de (klein)kinderen een bezoekje aan een kinderboerderij.


Want welk kind gaat nu niet graag kijken naar de capriolen van rondscharrelend pluimvee, konijntjes, eenden en andere boerderijdieren? Waai uit aan het strand van Katwijk en Noordwijk. Duiken met walvissen, vechten als een ninja of toch liever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts