maandag 30 oktober 2017

Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 6

Continenten - informatie. Silhouetten landen en continenten. Ik begrijp deze woorden. Gepost door 6de leerjaar op 9:a. Dit e-mailen Dit bloggen!


Mundo - werkkatern : Van laag naar hoog in Europa en de wereld Op voorraad Bij elk thema (eerste graad) of focusthema (tweede en derde graad) is er een kort werkkatern. Lief) In de hele lagere school wordt gewerkt met de methode MUNDO. De methode is opgebouwd uit drie lagen en de belangrijkste laag is de laag met de focusthema ’s. Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls.


Zesde leerjaar VBS De Ark. Mundo focusthema 1: BV of bekend in het verleden. De lessen rond kaartgebruik, coördinaten, stand van de Aarde,. Maar via deze link kan je reeds enkele onderdelen oefenen! Mundo - werkkatern : Samenleven in verscheidenheid is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 6de leerjaar ). Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 6

Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families. Hier zullen we dingen opzetten die we gedaan hebben of wat er gebeurd is. Of er kunnen ook gedichten en spreekbeurten opstaan.


Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Deze morgen deden we het werk van echte archeologen. We kregen de kans om archeologische resten te zoeken uit de Romeinse tijd.


Iedereen keek hier heel erg naar uit! Welkom op de yurlspagina van het 6de leerjaar van de Vrije Basisschool in Merksplas. Om te oefenen, filmpjes te bekijken, spelletjes te spelen.


Keure heeft een aanbod schoolboeken voor 6de leerjaar. Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 6

Mundo 5de leerjaar : - focusthema 1: Kinderen van alle tijden - focusthema 2: Wegwijs in mijn atlas en in mijn land. Mundo 6de leerjaar : - focusthema 4: Samenleven in verscheidenheid - focusthema 1: Onderweg in de wereld van vroeger. Een heel afgebakend thema dat door het bezoek aan het park heel erg leeft bij de kinderen. Focusthema 3: Naar het park! Sarah Bolle GBS Het Anker Heist 2de leerjaar 5de leerjaar GBS De Vonk.


Binnen Verrekijker plaatsen we de tekst centraal. De leerstof is opgebouwd in Kijkers. Er zijn acht Kijkers per leerjaar. Onze brieven in de kijker. Feesteworpstoet laatste info.


Inschrijvingsbrief typecursus. Info-avond 6de leerjaar. Wil je graag wat meer informatie over wat je leerde tijdens de lessen Mundo ? Kris en Stefaan legden heel goed stap voor stap uit hoe. Educatieve bronnen eenvoudiger verzamelen en effectiever gebruiken met Yurls!


Bekijk voorbeeldmateriaal van leerjaar Wil je alvast een kijkje nemen in het materiaal van Tijd voor Taal accent - Spelling? We bieden je hieronder de mogelijkheid om voorbeeldmateriaal van het zesde leerjaar te bekijken en te downloaden. Oefeningen uit Eventail 6de lj.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 6

Materialen leerjaar Wil je alvast een kijkje nemen in het materiaal van Rekensprong Plus?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts