vrijdag 20 oktober 2017

Anwb rijles ouderen

De rijvaardigheidstrainingen variëren van auto slipcursussen tot caravantrainingen. ANWB Rijopleidingen is dé grootste aanbieder van rijlessen in Nederland. Je vindt onze autorijscholen dan ook overal in het land. Bij onze vestigingen staat een team van ervaren rijinstructeurs klaar om jou persoonlijk te begeleiden tijdens het lessen.


Anwb rijles ouderen

We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers. Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging. Zo kun je op een prettige manier kennismaken met de werkwijze van de ANWB. De actie is geldig bij alle ANWB rijscholen. Vul hierboven de cijfers van je postcode in en vind direct de rijschool in jouw omgeving.


Wat houdt de Winterdeal in? Rijlessen speciaal voor ouderen. Niet iedereen staat op z’n achttiende verjaardag te popelen om aan de eerste rijles te beginnen. Soms is het een kwestie van ontbrekend budget, soms is iemand er nog niet klaar voor en soms komt het er gewoon niet van, om welke reden dan ook. Wel een rijbewijs maar lang niet gereden.


Anwb rijles ouderen

Een opfriscursus autorijden voor ouderen kan u helpen om met een zeker gevoel te blijven rijden. Daarbij voorkomt u het mogelijk ontstaan van gevaarlijke situaties. Wanneer u op leeftijd bent, kan het zijn dat u minder bent gaan rijden, door persoonlijke omstandigheden, ziekte of door rijangst. Wanneer u het rijden weer wilt oppakken, kunt u onzeker zijn op de weg. Dit is voor anderen in het verkeer merkbaar en kan grote gevolgen met zich meebrengen.


Bijvoorbeeld bij niet-aangeboren hersenletsel, zoals een herseninfarct, hersenbloeding of MS. Maar bijvoorbeeld ook bij dementie of neurologische aandoeningen. Autorijles bij een ANWB Rijschool Autorijschool die bij je past met topkwaliteit autorijlessen. Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is een ANWB autorijschool de beste keus. Meld je aan voor een proefles bij een rijschool bij jou in de buurt en ervaar het autorijden zelf.


Het lespakket wordt opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode: je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Ouderen in het verkeer Omgaan met lichamelijke veranderingen. Met hun jarenlange ervaring hebben oudere verkeersdeelnemers vaak meer kijk op gevaarlijke situaties dan jongeren. Gekoppeld aan een vaak wat rustigere rijstijl is dit een uitstekende basis voor een veilige verkeersdeelname.


Er zijn tal van redenen om rijles nemen wanneer u wat ouder bent, u. En of u een auto goed kunt bedienen en besturen. De auto is voor ouderen in Drenthe een van de meest gebruikte vervoersmiddelen. Om van uw auto gebruik te mogen maken, heeft u uiteraard een rijbewijs nodig. Een autorijbewijs is standaard voor tien jaar geldig. Avonds is er een theoriebijeenkomst met visuele hulpmiddelen, een boek en toetsmateriaal, zodat u weer helemaal bij bent.


Online verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland. Ontdek snel en eenvoudig of uw kennis van de verkeersregels actueel is. Verplichte rijtest doet rijbewijs Opa Ab de das om. Vorig jaar moesten duizend (hoog)bejaarde automobilisten hun rijbewijs inleveren omdat ze met hun voertuig niet langer veilig aan het verkeer. Autorijden zou voor iedereen een plezier moeten zijn.


Opfriscursus - voel je zeker in het verkeer. Merk je echter dat je niet met plezier in de auto stapt, of de auto helemaal niet meer pakt omdat je je onzeker voelt in het verkeer? Onzeker of onveilig in het verkeer?


Meld je nu aan en start deze week met je opfrisrijles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts