woensdag 18 oktober 2017

Chatten over angst

Angst kan vele vormen aannemen. Je kan bijvoorbeeld erg bang zijn om een ernstige ziekte te hebben, constant een vaag gevoel van angst voelen, extreme angsten ontwikkelen na een traumatische gebeurtenis, bang zijn voor afgaan in sociale situaties, of hevige angst ervaren op drukke plekken zoals cafés. Jij voelt je soms zo hulpeloos als de angst de controle van jouw lichaam overneemt.


Via deze pagina krijg je direct toegang om anoniem te chatten over , of hulp te krijgen bij angsten. Anoniem chatten over angsten is ook dag en nacht mogelijk met lotgenoten. Sinds kort kun je iedere vrijdagavond met ons en andere mensen met sociale angst online chatten ! De ervaringsdeskundige zijn.


Door de confrontatie met je angst aan te gaan, ervaar je dat het allemaal best meevalt. Want, zijn je bange vermoedens uitgekomen? Je zult merken dat door de confrontatie met je angst aan te gaan je juist sterker wordt. Tip tegen angst : Praat erover!


Chatten over angst

Een advies als praten over je angst lijkt een open deur. Bepaalde angsten worden fobie genoemd. Een fobie is een voor anderen moeilijk te begrijpen vrees voor de meest uiteenlopende zaken: hoogtevrees, straatvrees, insectenvrees enzovoort. Chatten met registratie.


We chatten natuurlijk ook over dagelijkse onderwerpen en dat mag ook met humor. Treft u niemand aan probeert u het dan in de avonduren dan zijn er wel meer mensen online. De chat is uur per dag open. Jullie zijn van ons gewend dat je elke vrijdagavond op ons kanaal, in een veilige omgeving, kunt chatten met ons en andere lotgenoten over angst en dwang.


De komende vrijdagen is de chatroom echter even uit de lucht. Allereerst is het belangrijk dat je accepteert dat de dood natuurlijk is en dat ook angst hiervoor mag bestaan. Het is niet verkeerd als je al eens over de dood hebt nagedacht en het is ook helemaal niet gek dat je dit eng vindt. Dat geldt ook voor het gevoel angst.


We geven hier enkele handvatten uit het zelfhulpprogramma Mijn Kwartier. Zo leert u ermee om te gaan en raakt u ervan verlost. De functie van elke emotie is om een nuttig gedrag te veroorzaken dat ons helpt beter te ( over ) leven in de natuur.


Dit soort chatgesprekken heeft hij al vele malen gevoerd. Maar door de reacties die hij krijgt, is hij er anders over gaan denken. We gaan zorgvuldig om met je privacy. Ben je in direct gevaar en loopt een situatie uit de hand?


In geval van nood bel je altijd 112! Waarover mag ik chatten ? Ook wanneer je niet goed weet waarom je je slecht voelt, of waar je moet beginnen. We helpen je de woorden vinden.


Chatten over angst

Lees hier onderwerpen waarover mensen zoal met ons chatten. We zijn er voor iedereen. Over 1onderwerpen wordt info en advies gegeven en kan je chatten en mailen met hulpverleners. Populair onder allochtone jongeren.


Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar soms is het moeilijk om over de dood van een dierbare of een. Afspraken rond chatten. Om het chatten in goede banen te leiden, vragen we jullie om volgende afspraken te respecteren: Je kan bij ons terecht voor een goed gesprek. Wij proberen je op weg te zetten.


We kunnen wel - samen met jou - zoeken naar de meest aangewezen oplossing. Het hoofdonderdeel is het forum en de chat. Het feit dat we angst kunnen voelen is een belangrijk overlevingsmechanisme. Het helpt ons gevaar te herkennen en te vermijden.


Bij een aantal mensen staat de angst echter niet meer in verhouding tot datgene waar ze bang voor zijn. Dat kan een ernstige impact hebben op hun leven. Wilt u chatten over uw depressie?


In-Syn heeft al meer dan jaar ervaring!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts