donderdag 2 augustus 2018

Tandarts zoekt werk

Tandarts vacatures beschikbaar op Indeed. De beste jobadvertenties in Trovit. Algemene tandartspraktijk met voldoende potentie. Goed trouw patiëntenbestand. Links kan u alle openstaande vacatures vinden die Dentius momenteel aanbiedt.


Elke functie staat garant voor een gevarieerde loopbaan met doorgroeimogelijkheden op elk niveau. Ga door naar vacatures, Zoeken Sluiten. Beheersing van de Nederlandse taal. In onze praktijk heerst een prettige werksfeer en de patient staat centraal.


Ik, een ervaren Turkstalige tandarts , zoek een praktijk waar ik onder supervisie kan werken. Ik heb jaar lang een eigen tandartsenpraktijk gehad in West-Turkije en woon sindskort in Amsterdam. Een praktijk met veel Turkse patienten geniet mijn voorkeur daar ik nog bezig ben de Nederlandse taal te leren. Nowadays, the focus in dentistry is the prevention of dental caries.


Dutch Dentist Dubai offers this as a basic proces during all treatments procedures. Bezoek ons forum waarbij je vraag wordt beantwoord door tandprofessionals. Nood tandarts Dental3is een spoed tandarts dienst in Amsterdam en Den Haag.


U kunt bij tandarts nood altijd snel terecht in van onze praktijken. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. U heeft momenteel een werkgeversaccount. Wilt u switchen naar een werknemersaccount zodat u vacatures kunt inzien en kunt solliciteren? U kunt te allen tijde wisselen tussen de accounttypes en uw gegevens blijven behouden.


Tandarts zoekt werk

Functie eisen Enige ervaring en goede kennis van de Nederlandse taal is gewenst. Wat wij zoeken Enthousiaste allround tandarts voor dagen per week (waarvan vrijdag van de dagen is). Ben jij een gediplomeerde tandarts die graag op zzp basis werkt? Vind je het leuk om bij…Bekijk deze en vergelijkbare vacatures op LinkedIn. Naast algemene tandheelkunde en spoedeisende tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor mondhygiëne.


Je bent in het bezit van een diploma van een communicatieve-, administratieve- of secretariële opleiding (MBO of HBO). Je schrijft foutloos Nederlands en beheerst verschillende schrijfstijlen. Je hebt enkele jaren secretariële ervaring en je kunt uitstekend overweg met Word en Excel. Kijk hier voor de nieuwste vacatures in zowel uw regio als landelijk, van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam tot middelgrote en kleine steden en dorpen. Voor een moderne tandarts spoed praktijk in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente die ons team wil komen versterken ! Met de beetregistratie bepaalt de tandarts hoe de tanden en kiezen van uw onder- en bovenkaak op elkaar passen.


Samen met uw tandarts zoekt u een geschikte kleur uit. Voor uw comfort en ter bescherming van de afgeslepen tand of kies maakt de tandarts een noodvoorziening (tijdelijke kroon). Site ter ter bevordering van de transparantie in de tandheelkunde. Stichting Mondzorg heeft een vacature christelijke tandarts.


Wij zijn een christelijke organisatie die mondzorg biedt aan mensen, die om welke reden dan ook, niet in staat zijn zelf zorg te dragen voor hun eigen mondhygiëne en mondzorg. Even naar de tandarts , een bezoekje aan de fysiotherapeut of een ziek kind thuis dat verzorging vraagt…Moet jij ze al die uren doorbetalen of mag je de gemiste werktijd aftrekken van de vakantiedagen? Om iedere keer met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past.


Tandarts zoekt werk

Werken bij Dental Clinics? Dit geldt niet alleen voor de werkwijzes maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s. Zoek werk , een job in jouw regio en bekijk alle vacatures. Bekijk kwalitatieve jobs per functie of sector en solliciteer online. Ben je tandarts , orthodontist, mondhygiënist, tandartsassistent, of werkzaam in een andere mondzorgbaan?


Schrijf je in bij Dental Care Professionals en je blijft op de hoogte van vacatures in jouw regio. Zo ja, dan introduceren we je bij de praktijk. Uw tandarts is daarom steeds meer de dirigerend tandarts die uw zorgdoel en zorgplan in de gaten houdt. Daarnaast zorgt uw tandarts ervoor dat de verschillende specialisten op een efficiënte manier samenwerken. Dit noemen we interdisciplinaire samenwerking.


Uiteraard overlegt de tandarts steeds met u. Dat is toen niet gelukt. Het is hier moeilijk iemand te vinden. De meeste jonge tandartsen zitten liever dichter bij de kust.


Ik heb mijn tandarts al even niet gesproken, maar zal hem vragen of hij nog altijd op zoek is. Onlangs hebben wij als eerste tandarts in Den Haag het keurmerk “lieve tandarts ” mogen ontvangen. Een tandarts kan het keurmerk ‘lieve tandarts ’ krijgen door onder andere u op een vriendelijke manier te ontvangen, het behandelplan door te spreken en tijd te nemen voor uitleg tijdens de behandeling.


Tandarts zoekt werk

Zij hebben binnen hun werk contact met orthodontisten, huisartsen en kaakchirurgen. Een tandarts zal bij aanvang van het onderzoek in de mon eerst in de mond kijken of er problemen zijn. Hij gebruikt daartoe speciaal materiaal.


Als tandartsassistent werk je onder leiding van een tandarts of tandartsspecialist. Je assisteert hen bij het doen van onderzoek en bij de behandeling van cliënten of patiënten. Kunnen luisteren en kinderen en volwassenen die bang zijn voor de tandarts gerust kunnen stellen zijn in dit beroep handige eigenschappen.


Zo is de tandarts degene die u doorverwijst naar andere specialisten in de mondzorg, wanneer daar noodzaak is vereist. Tenslotte houdt de tandarts het overzicht over alle behandelingen en zal alles naar uw tandarts worden gerapporteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts