donderdag 22 oktober 2015

Gezelschap voor senioren

Gewoon even bijpraten of een spelletje doen thuis. Weer eens naar een voorstelling of een museum. Een uurtje naar buiten of samen een kast opruimen bijvoorbeeld. Voor een paar uur of een hele dag. Bijvoorbeeld bij het opstaan, het doen van boodschappen, het begeleiden naar doktersbezoek of het maken van een praatje.


Wat senior precies is, mag u overigens zelf beslissen – we hanteren geen leeftijdsgrens. Mantelzorgers of partners willen ook wel eens even ontlast worden. Liefdevolle en betaalbare zorg, praktische ondersteuning én gezelschap voor senioren in Amsterdam, Amstelveen en omgeving. Met SeniorenZorg Lotus regelt u eenvoudig betrouwbare ouderenzorg voor uzelf of uw dierbare.


Het is een nieuwe trend: senioren die iemand inhuren om hen gezelschap te houden. Betaald gezelschap voor senioren , een uitkomst voor velen. Laagdrempelig en naast de thuiszorg kan de gezelschapsdame de oudere bieden wat ze wenst. Ziet u ook het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht?


Maak dan kennis met een thuishulp van Senior Service voor gezelligheid en uitstapjes. Dit zijn geen beroepskrachten die de bejaarden gaan verzorgen of huishoudelijk werk gaan verrichten. Zij letten op de persoon, houden gezelschap , slaan een babbeltje. De bejaardenoppasdienst zorgt voor occasionele dag-, avond- of nachtoppas.


Gea staat voor gezelschap en assistentie, een vriendelijke professionele hulp die senioren thuis bezoekt, samen een blokje om, koken, naar de huisarts, noemt u het maar op. De Lindeborgh heeft een groot netwerk en kan voor u een Gea in heel Nederland introduceren. De groep senioren in onze samenleving groeit.


Gezelschap voor senioren

Nu de overheid het langer thuis wonen stimuleert, neemt helaas ook de eenzaamheid toe, met name onder de oudere alleenstaanden of alleenwonenden. Aangenaam gezelschap en praktische assistentie voor senioren in het Gooi en omstreken. Als de kinderen al lang het huis uit zijn, de partner wegvalt en de wereld kleiner wordt, loopt iemand meer risico op eenzaamheid. Een vertrouwd maatje om samen diverse activiteiten mee te ondernemen? UWassistent helpt u graag om een passend gezelschapsmaatje voor u te vinden.


Juist de activiteiten die een dag glans geven schieten er voor senioren weleens bij in. En thuiszorg, verpleging of mantelzorgers komen er ook niet altijd aan toe. Fleur de Dag is er voor het welbevinden van ouderen. Welbevinden betekent lekker in je vel zitten en tevreden zijn in het dagelijks leven. Daarom koppelt de vrijwilligersmakelaar van Civic Amsterdam sociale vrijwilligers aan ouderen uit de Indische Buurt, om hen zomaar een uurtje gezelschap te houden.


Het gaat om mensen met een klein netwerk, die anders geen gezelschap hebben. Jij gaat senioren gezelschap houden. Of bent u op zoek naar een wandelmaatje? Op basis van uw wensen wordt er een geschikte student gezocht. De gezelschapsstudenten van Hulpstudent komen graag bij u langs.


Vanaf €1per uur kunt u al gezelschap aanvragen. Afhankelijk van de specifieke werkzaamheden kan dit tarief enigszins. De dienst gezelschap is zeer geschikt voor senioren die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Zo kunt u ook gezelschap aanvragen voor uw ouder.


Vindt u het leuk om een leuke dag te hebben? Duizenden ouderen willen betalen voor gezelschap. Er wordt bezuinigd op de thuiszorg, ouderen moeten omzien naar andere ondersteuning. Daar springen bedrijven op in. De kern van onze dienstverlening is het bieden van gezelschap door het opbouwen van een vertrouwensrelatie met één van onze medewerkers.


Voor de leden is er alle gelegenheid om ook zelf activiteiten te starten. Huishoudelijke hulp, gezelschap , tuin en klushulp, persoonlijke begeleiding op maat, vervoer en maaltijden. Tijdens een seniorenbeurs eind vorig jaar stoof een mevrouw op mij af met de vraag hoe ik in hemelsnaam gezelschap durfde aan te bieden als betaalde dienst.


Gezelschap voor senioren

Zoiets doe je toch voor niets? Gezelschap , ondersteuning en begeleiding voor senioren. Deze dame zal niet de enige zijn die er zo over denkt. Hoe krijg je gezelschap of iemand die helpt sneeuwruimen bij je thuis? Hiervoor neem je contact op met de wijk-werken organisatie Leie en Schelde.


Heb je nog nooit gebruik gemaakt van de wijk-werk cheques dan kan je terecht op maandag en donderdag in het Sociaal Huis om alles samen met jou te bekijken en een werknemer voor jou te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts