dinsdag 20 oktober 2015

Uitgaan op zondagavond

Uitgaan op zondagavond

Stappen van de Jordaan tot het Leidse Plein. Clubs, cafés en discotheken in Amsterdam. Deze avonden zijn al jaar een begrip en worden drukbezocht door alleengaanden uit Amstelveen, Amsterdam, en Midden-Nederland.


Lekker Nederlands uitgaan doe je natuurlijk op Koningsdag én -nacht, want dat wordt natuurlijk ook op Curaçao gevierd. Het beste nachtleven in Antwerpen, België. Ook ik vind het een super uitvinding, de feessies op zondag!


Prettige bijkomstigheid is dat ik bijna iedere zondagochtend moet handballen, om dan half gaar op het veld aan te komen, kan ik niet altijd maken. Feesten op zondag is dus ideaal! Tiktak New Years Eve - Utrecht 22:Central Studios, Utrecht NL.


Uitgaan op zondagavond

Begin de avond met een borrel op het Plein, luister naar livemuziek op PopHotSpot de Grote Markt en ontdek de nieuwste acts uit de Haagse undergroundscene bij PIP Den Haag. Op de Oude Beestenmarkt struikel je over de trendy trekpleisters. De Vlasmarkt is een aantrekkingspool voor de echte nachtraven.


De Overpoort is de habitat van studenten waar je tot laat in de ochtend kan doorfeesten. Alles wat je moet weten over uitgaan op Aruba. Aruba is misschien wel hét uitgaanseiland van de Antillen.


In vergelijking met Curaçao bijvoorbeeld kun je op dit eiland heel goed uitgaan en je hebt volop keuze uit allerlei soorten uitgaansgelegenheden. Zondag is altijd een beetje luie dag en voordat je het weet heb je de hele dag in je pyjama op de bank liggen Netflixen. Niets mis mee, maar soms is leuker om de deur uit te gaan. In Den Bosch kun je goed uitgaan ! Daarom zetten wij voor jou een tiental leuke uitgaansgelegenheden in Den Bosch op een rij. Bekijk hier wat er op cultureel gebied te doen is in Eindhoven, blijf op de hoogte van alle evenementen en de laatste tips qua theater, uitgaan en meer.


Op deze historische locatie speelt zich deze bijzondere luister- en muziekvoorstelling plaats. Op deze pagina vind je meer informatie over uitgaan op Gran Canaria. Uitgaan op Gran Canaria. In de meeste grote winkelcentra vind je vele restaurants, bars en discotheken. Een populaire uitgaanszone ligt op minuten lopen van het Historisch Centrum op Het Zuid.


Aan de Waalsekaai vindt men het populaire Café Local waar iedere eerste zondag van de maand salsa en merengue de boventoon voeren op Salsa Domingo. Er zijn diverse bars en clubs waar u uit kan gaan. Een groot deel van het uitgaansleven op Curacao vindt plaats in de hotels en resorts. Zondag - De stapavond van Curacao op Mambo Beach.


Bekijk het bord Zondagavond van ronny_franken op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Eten recepten, Recepten en Eten. Gevolg is dat de Snelbinder (Spoorbrug) die de stad met Festival op ’t Eiland verbindt tussen 20.


Zorg dat je op tijd die brug over bent – of kom via de Waalbrug of met de pendelbus vanaf de Kaaij, dat kan de hele avond. Je beste weekendafsluiter! Elke zondagavond partytime vanaf 20:30.


Wie is er niet groot mee geworden? De internen verlaten het internaat op eigen verantwoordelijkheid. Beheerder en opvoeders zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens deze afwezigheden. Bezoek Bezoek is enkel toegestaan in de living.


Enkel op zondagavond kunnen ouders of familieleden mee naar de kamers. OproepEINDHOVEN - PSV speelt komend weekend tegen ADO Den Haag voor het eerst een wedstrijd op zondagavond. Wat vinden supporters daar eigenlijk van?


Is het reden om thuis te blijven of juist een mooie afsluiting van het weekend? Gastón Pereiro is alsnog opgeroepen voor de nationale. In het nachtleven van Maastricht ontbreekt dan misschien een echte discotheek of club, maar er zijn des te meer kroegen en feestcafés voor een party, waar het in het weekend behoorlijk losgaat en je tot in de late uurtjes kunt feesten.


Clubbing’ hoort bij de Britse cultuur, en als je in Londen bent wil je daar natuurlijk van meegenieten! Hieronder vind je de leukste uitgaansgelegenheden in heel Londen op een rijtje. Op vrijdag en zaterdag is er Richtig Dufte Disco met de lekkerste muziek uit de jaren 7 en 90.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts