donderdag 8 oktober 2015

Samen oud worden quotes

Om even de draak met onszelf en het hele ouder worden te steken en er vooral niet te zwaar aan te tillen. Want zoals George Bernard Shaw zei: “Je stopt niet met lachen wanneer je oud wordt, je wordt oud wanneer je stopt met lachen. Daarom zetten we hier quotes met een knipoog naar het ouder worden op een rij. Liefdeswoorden Leuke Kaarten Liefdescitaten Hou. Ouder worden: quotes over de kunst van het ouder worden.


Samen oud worden quotes

Nederlandse liedjes over samen oud worden zijn zeldzaam. Mooie liedjes op dit thema al helemaal. Alle ouder citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten.


Ze waren al vele jaren getrouw er was een sterke liefdesband opgebouwd. Maar toen er steeds meer problemen kwamen, droegen ze dit als man en vrouw samen. Elkaar helpen waar het niet meer gaat, mooi dat je als echtpaar zo naast elkaar staat. Hier zie je de liefde tussen man en vrouw, en kun je spreken van echte huwelijkstrouw.


Samen oud worden quotes

Böll Als je lang wilt leven, moet je heel oud worden. Broeckhoven Oud ben je als je je rimpels in de spiegel weg kunt krijgen door je bril af te zetten. Het geheim van jong blijven is: correct leven, langzaam eten en liegen over je leeftijd.


Raad van een wijze oude man: als je naar het toilet gaat, vergeet dan niet eerst je broek omlaag te doen. Als je deze dingen doet in je relatie worden jullie samen oud. Hoeveel kun jij er afvinken? Michael Heffernan Getty Images. Jullie accepteren elkaars minpunten.


Je kan honderd jaar oud worden wanneer je alle dingen opgeeft waarom je honderd. Wat is er mooier dan samen oud worden. Deel op een van deze netwerken.


Vandaag samen de sigaar, Ze worden beiden jaar : oude dozen op een rij en de 50e ben jij. Sarah pop er naast (Naam) gaat als een speer, ze viert haar 39e voor de 12e keer! Naam) verteld nu al zijn vrinden, waar hij de mosterd kan vinden. Samen het kind liefde geven.


Ingezonden door Jessica Popelier. Hoe weet ik dat nou weer ? Ik ken een meisje uit jouw klas, die heel erg verliefd op je was. Zij wilt nog steeds verkering met jou. Complete your Vader Abraham collection.


Het zijn dus korte, krachtige teksten of nog anders gezegd korte krachtgevende teksten. Citaten bundelen iemands gedachten kort en krachtig. De kracht zit in de eenvoud. Daardoor zijn citaten ook inspirerend en motiverend.


Als je verwacht dat de wereld eerlijk is omdat jij eerlijk bent, houd je jezelf voor de gek. Dat is hetzelfde als verwachten dat de leeuw jou niet opeet omdat jij de leeuw niet opeet. Vind hier de inspirerende spreuken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die INNERLAND door de jaren heen verzameld en gedeeld heeft. Een sterke vriendschap heeft geen dagelijkse gesprekken of samen zijn nodig. Zolang de relatie leeft in het hart, zullen echte vrienden niet uit elkaar gaan.


We zullen vrienden zijn tot we oud en seniel zijn… daarna worden we opnieuw vrienden. Een vriend die je tranen begrijpt is waardevoller dan iemand die alleen je lach kent. Ik wil samen met jou, oud worden. Niemand kan dit evenaren, wat ik voel voor jou, is eigenlijk onbeschrijfbaar, maar toch wil ik dat je mijn gevoelens ziet.


Romantisch samen zijn, dat doet me goed. Eigenlijk willen we allemaal wel 1jaar oud worden. Een eeuw leven heeft iets moois. Met deze leuke tips word ook jij mogelijk ook 1jaar oud ! Wie niet oud wil worden moet zich jong ophangen.


Jong een hoer oud onder de preekstoel. Wie in zijn jonge jaren losbandig leeft komt vaak tot inkeer als hij oud is. Men moet de boom buigen als hij jong is.


Samen oud worden quotes

Je moet kinderen vanaf het begin goed opvoeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts