woensdag 21 oktober 2015

Rommelmarkt mechelen 2018

Rommelmarkt mechelen 2018

Méér dan jaar is rommelant in Antwerp Expo dé vaste waarde voor het kopen en verkopen van brocante, tweedehandsspullen, schilderijen, verzamelobjecten, oude stocks en kleding voor handelaar en particulier. Zoals gisteren ook weer ( Zondag Oktober ) Op KM van de Dampoort. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Reeds vele jaren wordt in de Nekkerhal te Mechelen de BRAS rommelmarkt georganiseerd. Daedalus Events de organisator van deze populaire Mechelse rommelmarkt , heeft de voorbije jaren de markt gemaakt zoals we ze vandaag kennen.


De BRAS- rommelmarkt wordt door zijn bezoekers omschreven als warm, gezellig en verrassend veelzijdig. KONINGSDAG ook wel VRIJMARKT. Ik heb POKEMON kaarten en DISNEY BOEKJES GEKOCHT.


Het buurtfeest met barbacue en andere randactiviteiten word. De grootste rommelmarkt van de regio! Kom naar de Kerstjumping, en geniet van een wervelende show! En dit jaar is dat niet anders. Op september vliegt alle rommel weer de straten van de Mechelse begijnhoven op!


Choose the best fare and route option from Mechelen. Book your Hotel in Mechelen online. HOOFDINGANG B ( Mechelen zijde)Lees meer. Bras nieuw rekeningnummer. De rommelmarkt gaat elke zondag door van uur tot uur.


Tot en met voorlaatste zondag van oktober. Als je standhouder wil worden of meer informatie wil kan je altijd bellen. Talrijke standhouders verkopen hun tweedehands spullen op straat of in hun garage.


Rommelmarkt mechelen 2018

Ik probeer deze rommelmarkt toch steeds in mijn agenda in te plannen, en dat niet specifiek voor de koopjes, maar eerder voor de gezellige sfeer dat hier rondhangt. OVERDEKTE KERST-EN ROMMELMARKT ZALEN ELZENHOF. Welkom op de website van de Stad Mechelen. Deze website maakt gebruik van cookies.


Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit. Eenmalige, occasionele en professionele standhouders zijn welkom op de rommelmarkt van de Vosbergfeesten. Een stand op de weide is meter diep.


Deze rommelmarkt viel dit jaar samen met de autoluwe zondag, Uit zonder Uitlaat, waardoor er in Mechelen zeker een grote toeloop van bezoekers verwacht kon worden. Dit omdat we reeds toe zijn aan de 14de editie van onze rommelmarkt. Contacteer steeds de organisatie om 1 zeker te zijn dat dit event doorgaat.


Doe het koopje van je leven. Geniet van een lekker broodje, stukje taart, verse dagsoep en een drankje. Naar jaarlijkse traditie is het de derde zaterdag van september rommelmarkt in de Isabellalei. Rommelmarkt Isabellalei.


We proberen zo een groot mogelijke aanbod te tonen. Neem contact op met de organisator zodat u zeker bent dat de vlooienmarkt of rommelmarkt doorgaat. Wij organiseren zelf geen rommelmarkten of vlooienmarkten.


Waar komen rommelmarkten vandaan. Een rommelmarkt is een markt waar gebruikte voorwerpen door particulieren worden aangeboden. Vanaf vandaag kan je virtueel rondwandelen in Nekkerhal – Brussels North.


Rommelmarkt mechelen 2018

Je wordt persoonlijk verwelkomd door de Head Of Venues Belgium, hij nodigt je van harte uit om de multifunctionele locatie zelf te ontdekken. Heembeemd nr 34) Buurtcomite Klein Begijnhof Heembeemd Mechelen shared a post. Al voor de 28ste keer wordt in het Cultuurcentrum in Mechelen de Internationale Antiquarenbeurs georganiseerd. Op onze website vind je informatie over de deelnemers van de Antiquarenbeurs Mechelen en over de catalogus, die elk jaar de beurs begeleidt.


In de stad Mechelen gebeurt meer dan je denkt. Mijn Stad wil met uitsluitend positieve lokale posts, mensen informeren,. Anderlues Hainaut , BE. BROC ANTIEK MARKET BELGIUM Brocante extérieure Galerie marchande. Hapjes (bio BBQ), drankjes (bar cubano), circusact met vuur, livemuziek en kinderanimatie.


De warmste nieuwjaarsreceptie! We wensen elkaar een gelukkig nieuwjaar op de Spreeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts