maandag 5 oktober 2015

Spreuken en wijsheden

Spreuken en wijsheden

Op onze website vindt u onze spreuken database met ruim veertig duizend spreuken. Wij hopen dat onze spreuken u kunnen inspireren! Ben je op zoek naar mooie korte teksten, spreuken , wijsheden en gezegden? Je vindt hier iedere dag een nieuwe mooie zin zoals: Als je je helemaal inzet voor het hoogste doel in je leven,.


Een site met spreuken , wijsheden en citaten van grote wijsgeren filosofen of geinspireerde mensen. Tevens vind je hier informatie over filosofie, Bijna Dood Ervaringen, reincarnatie en boekbesprekingen. Alle spreuken citaten, wijsheden , quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Spreuken en wijsheden die mij aanspreken. Citaten, uitspraken, quotes en wijsheden op citaten.


Mooie gezegden en wijze spreuken over tijd Mooie gezegden, citaten en wijze spreuken over tijd. Nederlandstalige gedichten en wijsheden website. De leukste spreuken , gedichten, wijsheden en plaatjes om te bekijken en te delen. Maak je eigen spreuktegels en pas ze aan. Weet je zelf een goede spreuk?


Op deze site vind je citaten en spreuken over talloze onderwerpen. De meeste zijn niet meer dan een regel lang. Sommige citaten zijn grappig, paradoxaal of absurd.


Anderen zetten aan tot denken en laten de lezer op een andere manier tegen zaken (of zichzelf!) aankijken. De citaten zijn eenvoudig te doorzoeken op onderwerp en auteur. Beroemde uitspraken, spreuken , gezegden, quotes en wijsheden. Op deze website vindt je talloze mooie spreuken en wijsheden terug die gedeeld kunnen worden, terug te vinden zijn in de vorm van cadeaus, bijvoorbeeld kalenders, boeken en meer producten.


Spreuken en wijsheden

Voor meer informatie kan je op één van de blauwe links klikken. Hieronder kan je nog enkele mooie spreuken en wijsheden terugvinden per thema. Voor de leukste spreuken en teksten! Verjaardagswensen en spreuken Ieder jaar opnieuw zijn er speciale verjaardagen die je niet mag vergeten, toch is het soms moeilijk om iets op het verjaardagskaartje te schrijven.


Een leuke verjaardagswens is is toch veel leuker als een voorgedrukt kaartje. Geluk begint bij je eigen gedachten en wat je tegen jezelf zegt iedere dag. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Bloemen en spreuken - Duration: 2:35.


Please try again later. Deze website bevat korte artikelen over spreekwoorden en gezegden. Veel spreuken bevatten levenslessen en wijsheden die kort worden toegelicht.


Wanneer iemand een beetje te diep in het glaasje heeft gekeken hoor je dikwijls het spreekwoord of gezegde “Wanneer de drank zit in de man, zit de wijsheid in de kan”. Wijsheid zit in de kan. Boeddhistische spreuken voor elke dag?


Oosterse spreuken en boeddhistische wijsheden van populaire spirituele leiders over zelfinzicht, innerlijke rust vinden, geluk, je balans bewaren en je vitaliteit versterken. Ontdek de mooiste wijsheden en meditatieve citaten uit de Oosterse filosofie. Naast spreuken vind je hier ook mooie teksten en zinnen. Franse spreuken , Franse wijsheden en teksten delen! Duizenden spreuken en citaten - speciaal voor jou verzameld!


Deze geven je positieve energie met wijsheden die je helpen te ontstressen na een lange dag en brengen een lach op de gezichten van die mensen waarmee je deze spreuken deelt! Wijze spreuken en citaten over het onderwerp Koppigheid. Koppigheid komt niet voort uit aanhankelijkheid aan de waarhei doch uit onderwerping aan vooroordelen. Spirituele spreuken , uitspraken en citaten.


Mijn hele leven ben ik al gek op mooie spirituele spreuken , uitspraken en citaten, ik heb ook op mijn toilet een prikbord met daarop een aantal (vaak sprituele) spreuken en wijsheden in de vorm van kleine kaartjes hangen, om mij telkens weer te wijzen op mijn eigen valkuilen. Je weet wel, van die wijsheden die zo leuk boven het toilet staan. Shyness is the most modest, kindest, and most unfortunate way of insisting on being special.


De waarheid over de kat hoort men van de muizen. Op zoek naar mooie afscheid spreuken ? De leukste wijsheden en gedichten in je leven, gevonden op internet en zelf gemaakt. Speciaal voor u hebben wij duizenden wijsheden verzameld op deze website.


Spreuken en wijsheden

Hier kun je ook plaatsen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts