maandag 19 oktober 2015

Moeten gevangenen betalen

Moeten gevangenen betalen

Gevangenen moeten euro per dag gaan betalen voor hun verblijf in een inrichting. Ik moet voor het standpunt zijn, dus ik ben voor dat gevangenen moeten betalen. Ik heb nou als argumenten:-Het zou Nederland aardig wat geld besparen.


Moeten gevangenen betalen

Wanneer ouderen naar een verzorgingshuis gaan moeten ze hun gespaarde geld opeten. Hebben ze een huis verkocht of krijgen ze een goed pensioen dan moeten ze per maand een veel hoger bedrag betalen dan iemand die niets heeft. Bijvoorbeeld recht op bezoek, medische zorg en verlof. Daarnaast heeft elke gevangenis ook eigen huisregels die uw rechten en plichten bepalen. Contact met de buitenwereld en bezoek U mag als gedetineerde contact met de buitenwereld onderhouden.


Belgische gevangenen betalen tot vijf keer meer dan gemiddeld om te telefoneren. Ze moeten een jaar oud telefoontarief betalen , waardoor hun rekening snel oploopt. Gevangenen in ons land betalen tot vijf keer meer dan gemiddeld om te telefoneren. Gedetineerden hebben, onder bepaalde voorwaarden, het recht om op eigen kosten te bellen. Maar daarvoor moeten ze nog altijd een tarief van jaar geleden betalen.


Waar moeten ze belasting over betalen ? Dat schrijft De Morgen. Ze hebben geen inkomen of uitkering. Ze verdienen als ze daar tenminste kunnen werken ongeveer euro per week. Mochten ze buiten nog een bedrijf hebben oid wat doorloopt, dan zal daar gewoon belasting over betaald moeten worden. De Brusselse rechtbank van eerste aanleg heeft de Belgische staat veroordeeld voor het gevangenisregime in de deradicaliserings-afdelingen in de gevangenissen van Hasselt en Ittre.


Daarnaast moeten ze een eigen bijdrage gaan leveren voor hun verblijf in de cel. Betalen voor cel is niet uniek Nederland is niet het eerste Europese land waar gevangenen een bijdrage moeten betalen voor het verblijf in de cel. In Duitsland en Denemarken gebeurt dat al. Als hij een celstraf krijgt, zal hij naar een gewone gevangenis moeten.


Zij kunnen geen tachtig dollar per dag betalen. Terwijl Seal Beach gevangenen voor luxe laat betalen , vragen. In strijd met de Europese regels, zo luidt de kritiek. Hoe veel gevangenen daarnaast zelf moeten gaan betalen zal vandaag blijken. Eerder werd al bekend dat vanwege de bezuinigingen gevangenissen worden gesloten.


Om hoeveel van de gevangenissen het. Goed plan om mensen die vastzitten en zelf geen kosten maken, celhuur te laten betalen. Veel mensen die in de bajes zitten, hebben gewoon geld. Alle gevangenen komen op een dag vrij en bijna alle gevangenen komen aan een baan.


Moeten gevangenen betalen

Het gaat niet alleen om gedetineerden die volwassen zijn, maar ook om. Alleen is euro per dag veel te weinig. Als gevangenen die niet ziek zijn zomaar euthanasie mogen aanvragen, vind ik dat echt niet kunnen. Dan werken straffen niet meer preventief.


In situatie dat je op het punt staat een misdrijf te plegen weeg je de kosten en baten af. Nederland sluit met de maatregelen volgens het kabinet aan bij een groot aantal Europese landen. De bijdrage die veroordeelden gaan betalen voor het hele proces van strafvordering en voor de slachtofferzorg wordt een vast bedrag. Bovendien zouden de schulden van de gevangenen toenemen - en mensen met schulden begaan vaker een misdaad.


Ook Fred Teeven keerde zich nog maar anderhalf jaar geleden tegen het plan. Omdat procent van de gevangenen al schulden heeft, kost het veel geld om uit te zoeken wie een eigen bijdrage zou kunnen betalen. Hoe gecontroleerd wordt of het je partner is? Verplicht vies of gevaarlijk werk doen voor slechts een paar cent per uur, als je al betaald krijgt, maar wel bizarre bedragen moeten betalen voor maandverband of het spreken van je familie.


Oppositiepartijen CDA, SP en Dzijn tegen of hebben grote twijfels. Die partijen zijn nodig voor een meerderheid in de nieuwe Eerste Kamer. Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven (VVD) moet zijn wetsvoorstel hierover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts