dinsdag 6 augustus 2019

Quizvragen 2019

Quizvragen 2019

Quizvragen en antwoorden voor iedereen. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Ludieke filmpjes komen voorbij uit de politiek. Vanuit de sport hebben we het over grote successen van Ajax in de Champions league. Maak je eigen kwis voor uw vrienden, familie,.


Bekijk meer ideeën over Spelletjes, Onderwijs en Raadsels. De man die we zoeken staat in geen geval langer bovenaan de vriendenlijst van Donald Trump, maar dat is ooit anders geweest. Voor deze vraag gaan we op zoek naar de naam van een kogel. Deze kogel fragmenteert bij het binnendringen van de persoon of dier dat werd geraakt en richt verschrikkelijke wonden aan.


When is National Vegan Day? What is a true vegan diet? Wat weet jij over algemene kennis? In de categorie algemeen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke algemene kennis quiz! Deze zijn multiple choice waarbij maar antwoord goed is.


Ook hebben wij online quizvragen samengesteld. Als de quiz is afgerond krijg je de totaalscore te zien met de goed en fout beantwoordde quizvragen. Dit is Ronde van de Voorbeeld Pubquiz van Number 42! De totale voorbeeldquiz bestaat uit rondes, met in totaal 1quizvragen. Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats.


Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen. Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen. Het is een mix van vragen rond sport, politiek, actualiteit, film en muziek, bekende mensen, einde van de eerste wereldoorlog,… Je kan hiermee een leuke eindejaarsquiz maken! Ook kinderen vinden quizzen leuk. En fier dat ze zijn als ze het juiste antwoord weten!


Hieronder vind je een aantal quizvragen voor kinderen. We hebben zowel moeilijke als gemakkelijke vragen. Op die manier zal elk kind zeker een aantal vragen correct kunnen beantwoorden. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert.


Leuke quizvragen en antwoorden. U hebt de perfecte plaats gevonden voor het samenstellen van een leuke quiz. Wat een pubquiz precies is? Een soort triviant maar dan in de kroeg. Kennisvragen over geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, cultuur: alles is mogelijk.


Quizvragen 2019

Vragen worden vaak opgeleukt met video’s, muziek en foto’s. Op een antwoordformulier beantwoorden teams quizvragen die de quizmaster stelt. En degene met de meeste punten wint. Maar weet je ook nog waarom deze foto precies geschiedenis.


Discover where you belong in the Naruto Universe. This quiz is for all those curious to know which ninja village they deserve to be aligned with. Op de pagina vind je moeilijke quizvragen over techniek en wetenschap. Veel plezier met de vragen quiz.


Quizvragen 2019

Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor publicatie op deze website. Het zijn niet zomaar quizvragen maar het zijn hele leuke vragen voor in je quiz te steken. Bamboe Welke vogel spreekt veel na?


Papegaai Is een dolfijn een zoogdier? Ja Welk dier slingers van tak naar tak? Aap Hoe noemt de uil die zo wit is als de.


In de categorie koninkrijk der nederlanden test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke oranje quiz quiz! Your free, printable music quiz questions and with a UK focus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts