vrijdag 30 augustus 2019

Strandtenten nederlandse kust

Strandtenten nederlandse kust

Dit is waar je wilt eten en chillen aan de kust. Maar nee, we klagen niet. Zelfs als het regent is er genoeg te beleven aan onze eigen Hollandse kust. Amsterdammers bezoeken ze graag: de mooie plaatsen aan de kust om te genieten van zon, zee en strand en natuurlijk de vele strandtenten. Zandvoort is misschien wel een van de bekendste.


Een directe trein vanaf Amsterdam Centraal brengt u al binnen minuten naar het strand. Ook geliefd is Bloemendaal. Hier vindt u hippe strandtenten. We zochten van de leukste strandtenten voor je uit in Zeeland.


Holland heeft een eindeloze kustlijn, van Zeeland in het zuiden tot in het noordoosten van Groningen. Geniet van de brede horizon én van de brede stranden langs de Noordzee. Langs de zoute kust van Holland boven Amsterdam, die kilometer lang is, vind je een brede variatie aan stranden. Waar je ze vindt, die fijne strandtenten met goed eten?


Strandtenten nederlandse kust

En omdat het zonde is om oude favorieten van het lijstje te halen, zijn het er inmiddels meer dan geworden. Weilanden staan onder water, eenden zwemmen rond in plassen. Eén ding is zeker, we houden allemaal van de zon en als deze dan tevoorschijn komt, dan willen we er allemaal van genieten. Net als oktober verloopt november vooral langs de kust tot nu toe flink nat. Terwijl extreme droogte ons ook dit jaar nogal bezighiel is het dit najaar juist flink nat.


Advertentie - Lees hieronder verder. Boutique Hotel Texel - De Cocksdorp. Vooral in het voorjaar en de vroege zomer schijnt de zon vaak en is het meest droog. Daar staat tegenover dat juist in de late zomer en in het najaar veel regen valt met flinke neerslagsommen tot gevolg.


De zonsondergangen, de zonsopkomst, het geruis van de zee, de meeuwen, de golfbrekers, met je blote voeten door het water, een avondwandeling, de nachtvissers, die kitesurfer die steeds hoger gaat, paarden door het water, spelende kinderen en vliegeren met opa. Hierdoor is er altijd voldoende ruimte om een heerlijk dagje aan de kust te genieten. Het is Genieten Pur Sang. Een groot deel van de stranden grenst aan de Noordzee, het andere deel grenst aan het Grevelingenmeer. De Kust Kijkduin Een heerlijk plekje voor je feestje, bruiloft, bedrijfsuitje, verjaardag of zomaar gezellig met z’n tweetjes een drankje en hapje doen.


De zee geeft altijd zo’n gevoel van vrijheid en rust! Zelfs in de winter en herfst kun je in het mooie duingebied fietsen of wandelen (zonder last van de wind). De strandtenten zijn al lang en breed weer geopend en er komen er elk jaar weer meer bij.


Toffe terrassen, prachtig hippe interieurs, biologische menukaarten en bovenal heerlijk eten en drinken met uitzicht op zee of de duinen. In het historische stadje Westkapelle aan de kust van de provincie Zeeland vind je ons mooie Strandpaviljoen Bluv. Wij maakten een selectie voor je. Er zijn namelijk slechts een handjevol strandtenten te vinden en dus is het hier bijna altijd lekker rustig, zelfs op een hete zomerdag.


Vlak achter de duinen vind je ook een prachtig bos waar je lekker kunt wandelen. In Cadzand zijn veel grote mooie strandpaviljoens. Bekijk alle restaurants aan zee in Cadzand-Ba Groede, Nieuwvliet en Breskens.


See more ideas about Holland beach, British beaches and England beaches. Dát delen wij in dit artikel met de fijnste plekjes langs de kust. In elk van déze kustplaatsen is het heerlijk toeven tijdens een mooie lentedag of (nog beter) zwoele zomerdag. Met de auto kan ook dan moet je iets verder rijden en dan ben je bij de strandtenten van Noordwijk.


Heerlijke relaxte strandtenten trouwens, lees meer op mijn blog over Noordwijk. Zand onder uw voeten, wind door uw haren, staren over zee. Nederland heeft prachtige stranden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts