donderdag 22 augustus 2019

Serviceflats te koop heusdenzolder

Vind te koop serviceflats. Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop. Senioren kunnen in alle comfort, veiligheid en vrijheid leven, en krijgen daarbij alle nodige diensten en zorg binnen handbereik.


Residentie BoCasa is gelegen in de dorpskern van het groene Bolderberg. Veel meer dan een assistentiewoning, we spreken hier namelijk over een functionele residentie waarbij senioren kunnen leven en wonen in alle comfort, vrijheid en veiligheid met alle nodige diensten en zorg binnen handbereik. In onze flats willen we zelfredzame 65-plussers laten wonen en leven in een aangename en gezellige sfeer met zorg en service op maat. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website.


Er is een goede verbinding naar de verschillende autosnelwegen en het openbaar vervoer. U wil een appartement kopen? Met de lokale handelaars op wandelafstand is het dorpsgevoel niet veraf.


Te renoveren gezinswoning hob, goede bereikbaarheid met de nabijheid van e314. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Zolder en het Domein Bovy. Modern wonen met het comfort van diensten en zorg, krachtiger valt Frederickxhof in Lummen niet samen te vatten.


Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Zowel de tuin als woning is hier prima onderhouden. Geen twijfel mogelijk dat dit verstandiger is dan investeren in een kinderdagverblijf bijvoorbeeld (wegens het gebrek aan massaal veel nieuwe geboortes in vergelijking met vroeger). Adres verkrijgen Obbeekstraat 48.


Bovendien maakten we ook nog een overzicht van allerlei tips en inzichten die je kan toepassen wanneer je op jacht gaat naar serviceflats te koop. Huis te koop Heusden, Neerheide 11 ref. Huis met slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 1m². Het gaat om een te renoveren woning met drie slaapkamers op een mooi stuk grond. De perceelgrootte van deze woning bedraagt maar liefst 14a 51ca.


Kopen en verkopen op 2dehands. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt en bekijk de virtuele tour! Deze te renoveren woning bevindt zich in een doodlopende straat te Boekt.


Plaats een zoekertje op de Internetgazet! De woning is gelijkvloers i. De villa baadt in het groen. Het dak werd twee jaar geleden nog. Deze starterswoning bevindt zich in de Watertorenstraat 6. Te koop : open bebouwing te heusden-zolder ! In deze rustige straat vind je deze open bebouwing op een perceel van 10a46ca.


De ligging is zeer rustig doch centraal te noemen. In Beringen staat een mooi stuk grond te koop van 10a 45ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. Al gauw zal u merken dat dit aanbod zorgvuldig geselecteerd werd door onze medewerkers.


Serviceflats te koop : Funda Serviceflats te huur: Funda. Er is, voor zover beken geen totaaloverzicht van alle serviceflats in Nederland. Grond te koop Ringlaan lotDetails. Uw achtertuin is hier de groene Galgenberg.


Immo Proxio, het aanbod van va. Mooie te renoveren woonst met magazijn, omringd door een prachtige tuin waar je volledig tot rust kan komen met alleen het geluid van de vogeltjes. Gelegen aan de voet van het prachtige natuurdomein “De Kluis” in Bolderberg, buren krijg je er zeker niet meer bij.


Heerlijke cupe-cakes te koop in Woonzorg Berckenbosch die de bewoners zelf bakte als Steun voor Team de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts