donderdag 29 augustus 2019

Weekendplaats jeugdbeweging

Je legt je weekendplaats best in het begin van het chirojaar vast, zo ben je zeker van een locatie! Deze website is het begin van elke succesvolle zoektocht naar een kamp- of weekendplaats in Vlaanderen. Je vind er uitgebreide informatie over alle erkende jeugdverblijfcentra en kampeerterreinen. Leuke weekendplaats en. Informeer je over het lokaal.


Weekendplaats jeugdbeweging

De beste info over een lokaal haal je immers bij de groep die er al geweest is. Kamp- of weekendplaats. Gebruik het kampcontract uit het kampvisum van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Als de uitbater zijn eigen contract wil gebruiken.


MILJARD TREKVOGELS OVER DE GOLF VAN MEXICO! Nieuw onderzoek van verschillen bronnen (o.a. data verzameld door vrijwilligers en radarbeelden) laat zien dat alleen in het voorjaar jaarlijks minimaal miljard trekvogels over de Golf van Mexico vliegen! Zijn jullie nog op zoek naar een geschikte weekendplaats voor jullie jeugdbeweging ? Of plannen jullie misschien een groot feest voor familie en vrienden, maar jullie vinden geen locatie? Hebben jullie misschien al eens aan onze lokalen gedacht? Deze kan je immers ook huren, voor elke gelegenheid.


Weekendplaats jeugdbeweging

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Op deze pagina treffen uitbater en groep elkaar. Uitbaters die een last-minute willen aanbieden, kunnen dit hier laten weten. Het Moerashuis Vlaamse Ardennen, Oudenaarde.


Het super leuk jeugdverblijfscentrum van The Outsider in. LEDENSTOP ZEEHONDEN Door de grote instroom bij onze Zeehondentak zijn we genoodzaakt om de inschrijving van nieuwe leden stop te zetten. We vinden het jammer om nieuwe gezichtjes teleur te stellen, maar we hebben helaas geen plaats meer voor kinderen uit het 3de kleuter, 1ste en 2de leerjaar. Dag van de Jeugdbeweging ! Toon dat je van de Chiro bent en trek je uniform aan naar school! Een jaar BAZART kost €(alle uitstappen inbegrepen excl. weekend en zomerkamp).


Als je daar recht op hebt, kan je het Uitpas-kansentarief selecteren. Op zoek naar een lokaal voor jouw weekend? Vind hier terug welke Chirogroepen hun lokaal verhuren. Ben je op zoek naar een kamplocatie?


Speelpleinwerking, jeugdbeweging en VOLT ( onze tienerwerking) zijn hier voorbeelden van. Bij (jong)volwassenen staat elkaar ontmoeten en samen leuke dingen beleven centraal. CafĂ© Alloo Alloo, Clubwerking…) Maar in ons aanbod vind je ook heel wat activiteiten waar je wat kan bijleren. Heeft je zoon genoten van zijn eerste stapjes in de chiro en wil je hem graag inschrijven voor de rest van het jaar?


Weekendplaats jeugdbeweging

Of heeft je zoon een fantastisch jaar achter de rug en kan hij niet wachten op het volgende? Een kampplaats of weekendplaats kan je vinden door te luisteren naar goede tips van andere afdelingen. Of je kan er eentje spotten en dan op zoek gaan naar de eigenaar. Maar ook online vind je weides en gebouwen waar je naartoe kan.


Dat betekent dat iedereen in zijn of haar uniform naar school gaat en een hele dag dus zijn of haar uniform draagt en zo toont hoe talrijk Chiro Branst is ! Zondag oktober is het geen. Volgende week vrijdag is het - zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten - dag van de jeugdbeweging , en wij willen met de ochtendshow een heuse battle tussen de jeugdbewegingen houden. We zijn daarom met NRJ op zoek naar mensen van een Chirogroep, die naar het Mediahuis in Antwerpen willen komen, om te strijden tegen een scouts en KSA. Bij Krak Online wilden we nog wel eens kennismaken met de Ardooise jeugdverenigingen, die in september hun nieuwe start genomen hebben.


Dan stellen wij graag onze lokalen aan u voor! Wij verhuren enkel onze lokalen als weekendplaats , niet als bivakplaats, van september tot juni. Bent u op zoek naar een geschikt jeugdverblijf, jeugdlokaal of kampplaats?


Deze organisaties kunnen u helpen in uw zoektocht: Opkamp. De Ambrassade bundelt databanken van kampplaatsen in binnen- en buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts