donderdag 22 augustus 2019

Residentie solo blankenberge

Residentie solo blankenberge

Groot aanbod standingvolle nieuwbouw projecten in Blankenberge , Dit prachtig nieuwbouw project genaamd Res. Dit uniek nieuwbouwproject op enkele stappen van het centrum biedt u alle comfort! Marono gesmoord leuning alu zwart mat buitenschrijnwerk grijs zwart zwarte tegelpannen prefab wit alu dakrand zwart leuning alu zwart mat prefab wit prefab wit prefab wit t helder gelaagd. Residentie Marbella te Blankenberge , Blankenberge. Dit appartement biedt een prachtig frontaal zeezicht in de residentie Marbella te.


De toplocatie en tijdloze architectuur biedt de bewoners een uitzonderlijke gelegenheid om te genieten van hun vaste stek of tweede verblijf. Deze appartementen bieden alle comfort en afwerking die u mag verwachten bij deze toppers. Deze prachtige appartementen kennen ruime slaapkamers, die beiden plaats bieden tot een dubbel bed.


Solo bestaande uit een inkom, gastentoilet, berging, ruime woonkamer met open keuken en toegang tot beide terrassen. Mogelijk tot aankoop garage! Op wandelafstand van het centrum en zeedijk.


Uno de los bestsellers en Blankenberge ! El apartamento cuenta con solárium. Zowel vaste bewoning als tweede verblijvers kunnen optimaal genieten van deze topligging. Zongericht terras van 145m². Afgewerkt met hedendaagse en duurzame materialen. Blankenberge zal de komende drie jaren extra budgetten vrij maken om grote evenementen naar onze stad te brengen.


De wielerliefhebbers zullen daarbij zeker aan hun trekken komen. De naam Zeetrapper verwijst naar een oude vissersboot, gebouwd in de 60-er jaren in Oostende en dienstig in Zeebrugge. Het appartement in residentie Altamira is ruim en klassevol. Vanop het terras of vanuit het brede schuifraam hebt u een panoramisch zicht op de Noordzee. Fietsers zullen genieten van de Fonteintjes (het duingebied tussen Blankenberge en Zeebrugge).


New deals listed every day! Book online, Pay at Hotel. Quick, Simple, Easy to Use. Easy, fast and secure booking! Tevens liggen beide panden op een boogscheut van het centrum van Blankenberge.


Het kan niet anders dan dat deze residenties de ideale thuisbasis vormen voor zowel de tweede verblijver als de vaste bewoner van Blankenberge. Albert Vastgoed helpt bij het realiseren van nieuwbouwprojecten. Dit gaat zowel om huizen als om appartementen. Res Ensor - Prins Karellaan Blankenberge , ref. Appartement met slaapkamers op verdieping Zonnig wonen vlakbij zee.


Residentie solo blankenberge

Uw eigen tweede verblijf in het hartje van de Koningin der badsteden. Dat is tot rust komen wanneer u dit wenst. Er is één appartement per etage.


De residentie bevindt zich aan de rustige kant van de Blankenbergse zeedijk, dichtbij de jachthaven met zijn gezellige en zonnige terrasjes en park Leopold met talrijke ontspanningsmogelijkheden. Consultez les meilleures offres pour votre recherche appartement dubbele garage blankenberge. Prachtig nieuwbouw appartement te koop in residentie ‘van maerlant’ te blankenberge , op een ideale. Zeedijk 12 studio 3A.


Residentie solo blankenberge

Rustige huisdieren zijn toegelaten indien ze geen overlast bezorgen. De studio is fris en knus ingericht met een laminaatvloer in de leefruimte. De warme verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid.


Great Hotel Deals In Blankenberge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts