donderdag 15 augustus 2019

Relatie leeftijdsverschil 20 jaar

Relatie leeftijdsverschil 20 jaar

Door het leeftijdsverschil kan jullie zin in seks verschillen. Misschien heeft hij meer zin in jou, dan andersom. In het begin kan dat frustrerend zijn.


Als je hiermee niet op dezelfde golflengte zit, is van de partijen tegen de stroom in aan het roeien. Maar dit is wel iets wat je mag verwachten in een relatie met een leeftijdsverschil. Carlijn had helemaal geen plannen om een serieuze relatie aan te gaan met de jaar jongere Peter, maar toen werd ze verliefd… “Toen ik Peter op een feestje ontmoette, vond ik hem meteen leuk, maar ook veel te jong.


Dit komt waarschijnlijk niet als een verassing, maar volgens het eerdergenoemde onderzoek is er bij stellen met een leeftijdsverschil van jaar , procent kans op een gefaalde relatie. Onbegrip voor deze veranderde beleving kan een relatie flink onder druk zetten. Elke relatie is anders, is uniek, en je kunt geen standaardformule geven van een relatie met een oudere of jongere partner. Piet (70) en Sandra (50) Rood zijn ruim jaar samen. Ze hebben allebei twee kinderen en er zijn vijf kleinkinderen.


Piet: “Ik voel het leeftijdsverschil eigenlijk niet. Sandra: “Nu niet meer, maar in het begin had ik mijn twijfels. Als ik straks ben, is hij 7 dacht ik.


Ik heb al meer dan jaar een relatie met mijn vriend die 7. Tot op heden moet ik niet klagen over het leeftijdsverschil en komen wij in vele opzichten goed overeen. Maar ik denk dat je in elke relatie moet blijven communiceren. Verliefd zijn is altijd leuk.


En het is toch heel mooi! Een verschil in leeftijd hoeft dan ook niet veel uit te maken. Er bestaan voorbeelden genoeg van mensen met een groot leeftijdsverschil die een erg leuke en goede relatie hebben. Toen we een relatie kregen was ze dus bijna 18. Dat leeftijdsverschil is heel erg groot maar dat hebben we zelf maar zelden zo ervaren.


Nou ja, is hij nog steeds, maar de relatie is er niet meer. Ik zou het heel graag officieel maken, maar hij is en blijft jaar ouder. Hoi allemaal, ik ben aan het daten met een jongen die jaar ouder is. Hij woont op zichzelf en is gymleraar, ik zit in de 5e. Vinden jullie het een goed idee om een relatie met hem te beginnen?


Dag iedereen, ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik woon alweer jaartjes in Suriname. Ik heb een zoon en een dochter die bij hun vader in Nederland wonen. Mijn vriend is jaar jonger. Hij is net jaartjes ouder dan mijn oudste kind.


Heb ook een relatie met leeftijdsverschil. Ik ben jaar en hij is jaar. Had er moeite mee, maar nu zijn we al weer jaar samen en zou nooit meer zonder willen! Kom weinig problemen tegen eigenlijk.


Relatie leeftijdsverschil 20 jaar

Alleen dat zijn vrienden natuurlijk ook allemaal veel ouder zijn en dat hij dingen herinnert terwijl ik nog niet geboren was zeg maar. Mensen verbaasden zich vooral over het leeftijdsverschil. Speciaal om die reden raad ik je aan om tip tot en met tip aandachtig te lezen. Ook bij vrouwen is een stijging te zien in het gewenste leeftijdsverschil met hun droompartner, hoewel met minder grote verschillen. Het CBS deed dit jaar.


Ik heb zelf een relatie met een ouder iemand. Leeftijdsverschil in een relatie vind ik niet vreemd of gek, ik ken genoeg mensen die een relatie hebben met een ouder of jonger iemand. Wanneer het leeftijdsverschil groter is dan tien jaar dan is het ook zo, dat de interesses anders zijn. Men is in een andere wereld opgegroeid.


Wel belangrijk om hier rekening mee te houden. De leeftijd van de vrouw. Wanneer de vrouw nog jong is dan zal de relatie sneller voorbij zijn (tot jaar ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts