donderdag 15 augustus 2019

Rommelmarkt roeselare 2019

Ook Nu wordt er gezorgd voor een GRATIS PARKING ! Tevens kan u zelf een rommelmarkt opgeven en deze zal dan op de site vermeld worden. Er zijn geen rommelmarkten gevonden voor ROESELARE. Help ons onze kalendar aan te vullen. Wij verloten elke maand een waardebon voor bol.


Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie. Bezoeke rommelmarktvandaag. Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit.


Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Roeselare Open Lucht Rommelmarkt te Roeselare. Via deze cookies verzamelen wij informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om onze inhoud blijvend gratis aan te bieden en een gepersonaliseerde website en relevante advertenties te tonen. Agenda en advertenties van rommelmarkten, antiekbeurzen en antiquairs in Belgium Vlaanderen, Wallonië en Brussel.


Rommelmarkt roeselare 2019

Foo drinks, toiletten worden voorzien, we verwachten mooi weer en veel volk #128521; Rommelmarkt Pilkemstraat added an event. De ideale plaats om nog meer. Kalender met alle boekenmarkten van Vlaanderen, aangeboden door Books in Belgium, nieuw platform voor het kopen en verkopen van tweedehands boeken.


Voor en door” wijkbewoners in ’t Schuurtje om 19u30. STE krottegemse rommelmarkt. Rommelmarkten in Nederland rommelmarkt vintage vlooienmarkt neuzelbeurs m. Welkom op de pagina van de godelievefeesten. De foto’s van de kinderzoektocht vindt u onder de activiteit ‘kinderzoektocht’ bij het tabblad activiteiten. TOT ZOLANG ER VOLK EN VERKOOP IS Wie kan er deelnemen?


Iedereen, groot en klein. Particulieren: occasionele verkoop van goederen uit eigen vermogen. Gedachtenisviering overledenen voorbije periode.


Te doen rommelmarkt ,brocantemarkt,boekenmarkt,kerstmarkt,curiosa,snuffelmarkt,vlomarkt,hobbymarkt,kunstmarkt. Parking Zevekote paalt aan de markt) , de Voetbalparking ( 3meter van de markt) en de parking in de Nieuwkerkestraat ( 3meter van de markt ). Mensen komen van ver naar de Krottegemse Rommelmarkt. Hubo is de specialist in doe-het-zelf artikelen met ruim 1winkels in België.


Zondag gebeurt dat voor de 25ste keer. Deze site is gelegen achterkant spoorwegstadion. Makkelijk bereikbaar met de trein, bus, wagen.


Bij alle standplaatsen is het mogelijk de wagen bij de stand te hebben. De website geeft je een overzicht van alle activiteiten die tussen juni en september plaatsvinden. De evenementen op deze website worden ter beschikking gesteld via de UiTdatabank.


Rommelmarkt roeselare 2019

Discover what to do today, tomorrow, this weekend or later on. De Libelle Winterfair is dé indoor winterhappening van het weekblad Libelle. Vier alvast met ons de tiende editie! Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Deze keer was er geen in de Spinnerstraat. Wel was er nu gebruik gemaakt van de Bruanestraat. Wie herinnert zich noch deze foto? Het leuke lentezonnetje. Toen heb ik gevraagd wie zou graag zulke linnen zakje voor bewaren van onze broden willen.


Rommelmarkt roeselare 2019

Deze zijn gemaakt van 1 linnen#128588;En ideaal voor bewaren van broden zo als die van bij ons. Ze worden nu in bestelling genomen en voor ons gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts