woensdag 28 augustus 2019

Vind mijn collega mij leuk

Ik kreeg laatst een vraag van een vrouw die zei: ‘Hoe kan ik inschatten of een man mij leuk vindt? Ze vervolgde met: ‘Het is heel gek, mijn vriendinnen die weten altijd al weken van te voren of een man mij leuk vindt, maar ikzelf zie dit nooit. Nu moet ik hem dat misschien wel duidelijk maken.


Vind mijn collega mij leuk

Laat de situatie niet te lang voortduren en zoek hulp. De meest leuke die ik heb ontwikkeld in mijn jaren als datingcoach, is om zo overdreven mogelijk met je collega te flirten. Zeg dus niet “ik vind je leuk ” in het gezicht van je collega. Het komt nogal heftig over. Hoe weet ik of hij mij leuk vindt?


Je bent uit en je staat te praten met een leuke maar ietwat verlegen man, en je blijft jezelf maar afvragen ‘ vind hij me leuk ? Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ik zit heel erg te twijfelen of een jongen mij leuk vind die bij mij in de klas zit. Hij zegt dat hij mij leuk vind en zijn vriend ( ook een collega van mij ) zegt dat dat ook zo is. Maar helaas woont vogeltjesdans samen en is hij op de koop toe een stuk ouder dan betreffend mokkel van jaar.


Ik vind haar heel leuk om mee om te gaan, maar een relatie - hoe vunzig ook - zit er niet in. Ik moet dus wijselijk de boot afhouden, zoals dat heet. En dat zorgt voor spanningen. Op mijn vorige werk werd gereorganiseerd en moest ik er als secretaresse na jaar uit. Vond dat echt ontzettend jammer, had super leuke collega ’s, goed salaris, leuk werk, midden in de stad en een korte reistijd.


Wie kan mij eerlijk advies geven. Hetzij op de werkvloer, hetzij in haar en mijn broek. Mijn collega appt met mij en geeft me het gevoel mij leuk te vinden, misschien als in aardig maar ik weet het niet zo goeik vind mn baan erg leuk en voel me na tijdje werkeloos te zijn behoorlijk op mijn plek. Voor mij zit een vrouw van boven de vijftig, die ik Maria zal noemen. Haar stem klinkt een beetje opgewonden, met de ondertoon van verontwaardiging, die hoort bij iemand die niet echt gewend is om voor zichzelf op te komen.


Maria werkt in het onderwijs en ze vertelt dat het niet meer leuk is op haar werk. Maar mijn andere collega zag toen ik naar buiten liep dat zij zich omdraaide en naar mij keek. Gelukkig zij de andere collega dit tegen mij later. Anders was ik het nooit te weten gekomen:D) Is dit ook een voorbeeld dat zij mij leuk zou vinden? Ik zou heel graag iets met haar willen hebben, maar ik weet niet hoe ik het moet aanpakken.


Ze werkt aan de overkant van de hal in een ander kantoor. Maar ik vond haar al die tijd al erg leuk. Hoe kom ik erachter of ze mij ook leuk vindt? Dir zei dat ze het alleen voor de aandacht doet.


Niet dat ze heeft gezegd dat het slecht ging met haar vriend. Deze collega was er alleen. Een andere collega zij net tegen mij dat dat meisje tegen haar had gezegd zaterdag krijg ik een calentijnscadeauttje van ( mijn naam) toen zei die collega je hebt een. Maar ja, ik vind het inderdaad wel leuk , in de zin dat het wel goed voor mijn ego is.


Mijn man vertelt me ook wel vaak dat hij me mooi en lief vindt, maar ja, aandacht van een ander is ook wel eens leuk. Alleen weet ik niet zkr hoe ik er mee om. We maken veel oogcontact wat soms wel langer duurt als seconden.


Aan haar houdingen en overdreven aardig zijn veel lachen enz, maak ik uit dat ze me leuk vind. Mijn kennis draag ik graag over aan mijn nieuwe collega ’s. Al meer dan jaar werkervaring heb ik, onder andere met grote installaties in de koeltechniek bij verschillende bedrijven.


Ik vind het heel interessante techniek waar ik mij in ben blijven verdiepen. Mijn passie ligt echter bij horeca en drankenkoelingen. In de eerste weken van mijn traineeship mocht ik mee naar verschillende scholen om trainingen mee te maken die mijn collega ’s gaven.


Al in mijn tweedemaand als trainee mocht ik zelf een studieochtend verzorgen op een basisschool. Ik heb nu al vijf maanden een oogje op een collega van mij. Hij is heel vriendelijk, heeft een leuke uitstraling (vooral zijn glimlach) en ik weet dat we beide ongeveer dezelfde interesses hebben. Nou dacht ik eerst dat, van ons beide, alleen ik hem leuk vind en niet andersom, maar de laatste tijd twijfel ik een beetje hierover.


Ja,ben af en toe een kind en als ik deze advent kalenders zie dan wil ik er graag een hebben,Marco kijkt mij altijd aan met wat moet je ermee. Dus hadden we laatst kamp en lag k bijna naast hem alleen lag mijn bff ertussen maar dat maakte niet uit want hij duwde haar een soort van weg en ging toen mijn hand vastpakken en aaien enzo. Hai, Hopelijk kan iemand op dit forum mij helpen. Ik vind mijn werk niet meer leuk en ik weet niet goed hoe ik nu verder moet.


Vind mijn collega mij leuk

Ik ben nu jaar en de laatste drie jaar heb ik als verkoopchef gewerkt bij HM. Best leuk werk, maar nu verveel ik me. Ga bij jezelf na waarom je dat gedag zeggen belangrijk vindt. Gewoon even voelen hoe het met die ander gaat.


Interesse hebben voor de mens achter je collega. En de collega vragen om een gunst gaat dan ook net wat. In mijn projectgroep zit een jongen die mij leuk vind en ik merk dat mijn crush hem een beetje pest als ik in zijn buurt ben.


Als hij dat lef niet heeft is ie toch al een watje en stoken vind ik ook ondermaats, daar doe ik niet aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts