maandag 12 augustus 2019

Residentie eglantier prijzen

Comfort, service en veiligheid zijn onze belangrijkste waarden maar tevens onze troeven. Deze worden dagelijks door ons gehele team aan vaste medewerkers uitgedragen. U wil graag comfortabel wonen maar wat kleiner dan vandaag? Residentie Eglantier beschikt over ruime serviceflats. Of wil u liever ruimer blijven wonen ? Ook dat is geen probleem daar de residentie over types aan appartementen beschikt, van m² tot 1m² groot.


Vzw de Eglantier is de uitbater van een erkende residentie met assistentiewoningen gelegen in het centrum van Wevelgem, vlak nabij het station. Jouw profiel: Je genoot bij voorkeur een opleiding TSO 3de graa studiegebied personenzorg. De Eglantier zit in een samenwerkingsverband met de partners van het woonzorgknooppunt van Sint Jozef Moorsele, lid van de woonzorggroep GVO enerzijds en Sint Camillus te Wevelgem anderzijds. Zij zullen ons ondersteunen in het kader van crisis- en overbruggingszorg.


Belangrijk is dat u zich thuis voelt. Zo richt u uw appartement naar wens in met. Het project combineert een hoogwaardige afwerking met een hedendaagse urban bouwstijl die naadloos aansluit bij de innovatieve en creatieve vibe van trendstad Antwerpen. De Zorgresidentie de Eglantier is een nieuwe residentie met assistentiewoningen voor (actieve) senioren.


De flats zijn afgewerkt met duurzame kwaliteitsvolle materialen. De indeling van de privatieve woongedeelten is goed doordacht en garanderen een intens wooncomfort. Comfortabel en veilig wonen vormen het uitgangspunt. Kom hier wonen in een flat aangepast aan uw noden.


Gratis parking en fietsstalling. Facultatieve dienstverlening. Niets dan positieve commentaar van gehoord. Is natuurlijk niet goedkoop, maar de service en de.


Welkom aan de Belgische Kust Bij ons is het altijd heerlijk genieten in een ongedwongen sfeer! Totaal gerenoveerde luxueuze service-appartementen met een brede waaier aan diensten, gelegen temidden. Mayerhof: zorgeloos wonen in het groen op je oude dag. Met respect voor privacy, eigenheid en autonomie.


Kies voor een assistentiewoning, woonzorgcentrum of kortverblijf. Al meer dan jaar zijn wij een gerenommeer kwalitatieve en solide autorijschool. En dat is een reden om te trakteren! En die is wel heel erg aantrekkelijk. Een volledig pakket voorzien van alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen.


De Churchillsteenweg met zijn eenrichtingsverkeer is de ideale verbindingsweg met het op en afrittencomplex Ein Aalst. Het appartement beschikt over slaapkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Antwerpen. Vanuit uw appartement heeft u zicht op het Rodenbach- en Zonneplein. Bij restaurant Eglantier in Koksijde eten?


STRAND KOKSIJDE – In Oostduinkerke-Bad gaan gastronomisch dineren en schappelijke prijzen bij Bistronomie Eglantier hand in hand. De kalender en prijzen weergeven. Berging en parkeerplaats ondergronds bij te kopen. Plannen, prijzen en lastenboek te verkrijgen op aanvraag. Aan de statig groene Charlottalei ligt residentie C1 een nieuw ontwerp naar de hand van Marchitecten.


Residentie eglantier prijzen

Centraal in het hartje van de sinjorensta maar toch vlakbij de invalswegen. Het stadspark, de Meir en de Keyserlei met bruisende horeca en shopping loeren om de hoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts