maandag 9 april 2018

Belfius aanmelden zonder kaartlezer

Handig als u op reis gaat of als u wilt bankieren via de apps Belfius Mobile of Belfius Tablet! Uw kaartlezer is ook een eID-lezer U kunt uw kaartlezer met USB-kabel ook gebruiken met uw elektronische identiteitskaart bij online overheidstoepassingen zoals Tax-on-web. Diensten Automaten en telefoon. Belfius Direct Net en de Belfius -apps bieden u tal van onlinediensten die u het leven gemakkelijker maken.


Beheer uw rekeningen zonder Internet in de Self-Service Banking-zones of via de telefoon. Klik op het Belfius -logo of op het Bancontact-logo om de Belfius Mobile app te openen. De betalingsgegevens worden automatisch uitgewisseld. Bevestig uw aankoop met uw paswoord. Betalen zonder uw kaartlezer kan online met de Belfius Mobile app zowel met uw bankkaart als met uw kredietkaart.


Ontdek de Belfius mobile app Overtuigd? Hoe kan ik de kaartlezer met kabel gebruiken op Mac? Online kopen zonder kaartlezer. Doe wanneer en waar u maar wilt uw inkopen online. Eenvoudig en veilig met de Belfius Mobile app!


U hoeft alleen uw bankkaart- of kredietkaartnummer in te voeren. Ben je al Belfius -klant, maar bankier je nog niet mobiel? Wie nog geen kaartlezer heeft, kan deze via de app aanvragen. Om de Belfius - kaartlezer met USB-kabel te gebruiken,.


Aanmelden ’ om de installatieprocedure te starten. Sluit uw kaartlezer met eID aan op uw laptop. U wordt nu doorverwezen naar een aanmeldscherm van CSAM.


Belfius aanmelden zonder kaartlezer

Kies een certificaat in het pop-up scherm. Geef de pincode in van de identiteitskaart die u gebruikt. U bent nu aangemeld in het loket. Identificatie zonder eID.


Kan ik mij aanmelden bij de online overheid? Ik heb geen sms gekregen nadat ik mijn activatiecode heb gebruikt. Klanten van Belfius kunnen nu de Itsme-app gebruiken als alternatief voor hun kaartlezer.


Eind mei lanceerde een consortium van de drie grote mobiele providers, vier grootbanken en de federale overheid een app. U hebt een eID kaartlezer nodig om zich te kunnen aanmelden met een eID. Hebt u geen eID kaartlezer ? Gebruik de eID kaartlezer van een kennis.


Zo heb je je debetkaart en kaartlezer maar zelden meer nodig, en wordt internetbankieren een fluitje van een cent. EID kaart )Ik wist niet dat je afwisselend nu eens met je digpass en andere keer is met je EID kaart kon inloggen, zonder dat het laatste gebruikte middel het voorgaande opheft. Ik heb de nieuwe digipas - kaartlezer van Belfius , en deze kan- als je wil- rechtstreeks met een kabeltje verbonden worden met je computer,je moet dan ook een speciaal daarvoor gemaakt programma installeren. Geef uw kaartnummer en klantnummer in.


De pagina zal automatisch naar het ondertekenen van een Easy Banking-contract gaan. Dan kan u online een bestellen. U kan ook een kaartlezer vragen aan het onthaal van een van onze kantoren. Telefonisch via ons Easy Banking Centre. Een feestje dit weeken maar nog geen gepaste outfit?


Geen enkel probleem, want met Belfius Mobile kan je snel en vlot online shoppen, zelfs zónder kaartlezer. Gewoon die hippe schoenen kiezen, de QR-code scannen en je wordt zeker en vast de ster van de avond. Dit kan met de opties Belfius direct mobile App, of de Tablet App.


En dit voor zowel iOS als Android. Je kan alle verrichtingen zonder kaartlezer uitvoeren. Je saldo en historiek bekijken, overschrijvingen doen, ook met Zoomit. Met sommige kaartlezers van andere banken kunt u zich aanmelden en verrichtingen uitvoeren met uw BNP Paribas Fortis-rekening.


Wel kan het zijn dat u bij gebruik van die andere kaartlezer een elektronische handtekening krijgt van minder dan cijfers. Als u die handtekening zo invoert, zal ze niet worden aanvaard. Indien je gebruik wil maken van eID toepassingen (zoals Tax-On-Web, Police-On-Web, MijnPensioen en vele andere) en je klant bent van Belfius bank, vermijd dan de aankoop van een speciale kaartlezer. De Belfius kaartlezer kan namelijk gebruikt worden om toegang te krijgen tot eID toepassingen. Een kaartlezer is een accessoire om de informatie op een kaart met een chip te lezen.


Het kan gaan om identiteitskaarten, maar ook geheugenkaartjes. Sluit de kaartlezer via de USB-poort aan op je computer en bekijk en werk gemakkelijk al je gegevens bij. Gegevens op een chipkaart bekijken.


The bank also offers specialist solutions for high-net-worth individuals, public-sector organisations and financial institutions, for which it can draw on the BNP Paribas group. Vind het antwoord in de veelgestelde vragen. Uw online veiligheid is onze prioriteit.


Lees hoe ING uw bankgegevens beschermt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts