vrijdag 13 april 2018

Facebook chat berichten definitief verwijderen

Open het gesprek dat je wilt verwijderen. Plaats de muisaanwijzer op het gesprek dat je wilt verwijderen en klik op. Het wissen kan in een persoonlijke chat , maar ook in groepsgesprekken. Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen. Een chatbericht of foto verwijderen : Open vanuit Chats een gesprek.


Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen. To delete messages or conversations from your inbox, hover over the message or conversation and click Delete. Het verwijderen van een facebook bericht dat door iemand anders is gepost is niet helemaal mogelijk. VOLLEDIGE facebook chat zodat de chat ook niet meer te zien is bij de persoon bij wie je chat ? Let op: het verwijderen van berichten uit je inbox, is vrij makkelijk.


Maar wat NIET lukt is berichten verwijderen uit de inbox van degene met wie je chat. Dus je verwijdert alleen je eigen inbox! Je kunt deze handeling automatiseren met de scripts die ik hierboven beschreef. Je profielfoto blijft zichtbaar in je gesprekken en mensen kunnen nog op je naam zoeken om je een chatbericht te sturen. Je kunt de app op ieder moment van je telefoon of tablet verwijderen.


Door Messenger te deïnstalleren verwijder je automatisch ook alle data van de app. Er verschijnen opties voor het verwijderen. Wissen = de chat blijft in de lijst staan, maar de berichten worden verwijderd. In WhatsApp is het niet mogelijk om de chatgeschiedenis uit te zetten. Verwijderen = alles weg.


Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Berichten definitief verwijderen van facebook. Selecteer de berichten die je wilt verwijderen door het vakje naast het bericht aan te klikken en vervolgens op verwijderen te drukken. Door dit te doen, verwijder je het bericht of gesprek permanent uit je inbox.


Er moeten wel een paar vragen beanwoord worden. Waar je chat history in komt te staan zie je de personen. Als je naar je berichten scherm gaat. Opmerking: wanneer je een chatbericht of gesprek uit je Postvak IN verwijdert, wordt het chatbericht of gesprek niet uit het Postvak IN van je vriend verwijderd.


Het is niet mogelijk om verzonden of ontvangen chatberichten uit het Postvak IN van vrienden te verwijderen. Wil je WhatsApp opschonen? Er zijn heel veel manieren om WhatsApp op te ruimen. Dit betekent dat al je gegevens, zoals foto’s, berichten en reacties, voorgoed verloren gaan.


Het is dus niet mogelijk om je account later nog te activeren. Of wil je meteen een volledig gesprek wissen? Wij laten u zien hoe gemakkelijk het werkt om dit te doen: Stap 1. Klikt op het tandwiel om de opties te openen.


Echter, ondanks dat ik de chats verwijderd heb, blijf ik deze personen in mijn contactenlijst zien staan. Heeft iemand enig idee? Ook kunnen we onbewust een bericht verwijderen dat we later toch nog nodig hebben. Als we hebben gekozen voor het Archiveren ervan, dan kunnen we het eenvoudig weer terughalen.


Naar aanleiding van het Cambridge Analytica-schandaal werd in het tv-programma Zondag met Lubach zelfs opgeroepen je account op te zeggen. Je kunt er voor kiezen je gehele account te deactiveren of zelfs definitief offline te halen. How do I video chat with someone or a group in Messenger? Can I log out of Messenger?


Graag zou ik ook willen weten hoe ik deze contacten kan verwijderen. Deze chatberichten heb ik allemaal al weer verwijder maar de contacten blijven actief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts