dinsdag 24 april 2018

Kerkomroep nl zierikzee

Of uw kerk ook op dit platform? Neem dan contact op met sIKN, zij kunnen u verder helpen met alle vragen, mogelijkheden en advies. Er zijn veel activiteiten op allerlei gebied.


Kerkomroep nl zierikzee

Geloven en eren, dienen en inspireren, beleven en leren zijn woorden die bij al deze activiteiten een rol spelen. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Beluister via kerkomroep.


In zorgcentra onderzijde pagina ) Zondag november 10. U vindt hier actuele informatie over de gemeente, diensten, activiteiten, het kerkgebouw, enzovoorts. Om de eerste keer te luisteren of een dienst af te spelen wordt waarschijnlijk gevraagd of een zogenaamd besturingselement geïnstalleerd mag worden. Onze gemeente bestaat uit twee wijkgemeenten, namelijk de rechtzinnige (ook wel gewone wijk genoemd) en de vrijzinnige. Beide wijkgemeenten hebben een eigen internetpagina.


In die tijd werd er ook gebouwd aan de kerk. Dit kerkgebouw had de vorm van een Romeinse basiliek. U krijgt dan een overzicht met opgeslagen diensten.


Klik op AFSPELEN van de dienst die u wilt beluisteren). FUNCTIES - Zoek naar kerken op basis naam, plaats, provincie, denominatie, locatie etc. Kijk of luister naar uitzendingen van kerken, zowel live als eerder opgenomen.


Tijdens de ochtend-dienst werd gepreekt over Johannes en vlak vóór de Bijbellezing werd het schilderij “Christus geneest een zieke bij Bethesda” van Dirck van Delen onthuld. De website van de Protestantse Gemeente Middelburg bevat algemene informatie, welk niet wijkgebonden is. Het is tevens de portal van de onderliggende websites van de wijkgemeenten.


Dinsdag november 09. Lewedorp – De Kraayert T. Brooijmans-Eucharistieviering Zaterdag november 09. De kleur paars en de jute doek staan voor ingetogenheid. Met name 's zomers is het hier goed toeven.


Kerkomroep nl zierikzee

Wij profiteren daar als gemeente vrijwel het hele jaar door van. We mogen veelvuldig vakantiegasten verwelkomen in onze kerk. Kerkomroep en kerkwebradio. Ook u bent van harte welkom! Zierikzee Vesperviering F. Amersfoort, Muurhuizen 53.


Afdeling van de gemeente Wekerom. Aanvangstijden kerkdiensten: 9. Westrate Collecte: Nederlands Bijbelgenootschap en de kerk. In deze gemeente wordt gezongen.


Bekijk hier de liturgie voor de morgendienst. Het gevoel van thuis Met het comfort van een hotel Reserveer een tafel Boek een kamer Eet mee of blijf lekker slapen Stap binnen in de huiskamer van je dromen Laat je omarmen door de warme sfeer en het verhalende interieur. Ook zijn via die site de diensten later te bekijken (tot de vrijdag na de dienst) en later te beluisteren (tot enkele maanden na de dienst).


En of zij ook het product was van georganiseerde babyhandel. Die dromen kunnen binnenkort compleet in vervulling gaan. Een in ieder opzicht aantrekkelijke villawijk met ruime woningen in zes architectonisch op elkaar afgestemde typen.


Kerkomroep nl zierikzee

Gesitueerd in een landelijk gebied met weids uitzicht over akkers, weilanden en boomgaarden. Stille Week - dagelijks 19:uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts