dinsdag 24 april 2018

Bellen naar nederlands nummer in buitenland

Bellen naar nederlands nummer in buitenland

Zit je in het buitenland , en moet je nodig een telefoontje plegen naar Nederland? Dan ka dit nog wel eens ingewikkeld zijn. Hoe zit het met de landcodes? Wat moet je laten staan?


Met deze onderstaande uitleg leggen we je uit hoe je met je gsm, of met een vaste telefoon in het buitenland naar Nederland kunt bellen. Toegevoegd na uur: N. Daarmee weet je wel nog niet alles. Bel je naar een Nederlands mobiel nummer dat zich in hetzelfde buitenland bevindt, dan betaal jij het tarief voor bellen naar Nederland.


Degene die gebeld wordt betaalt voor het ontvangen van het gesprek. Bijvoorbeeld: Je bent in Duitsland op vakantie en je belt naar een vriend die op een camping in Frankrijk staat. Bellen naar het buitenland - hoe zit dat? Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Welk getal moet ik weglaten?


Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Met deze korte handleiding kun je zo naar dat telefoonnummer uit elk land bellen. Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. Ik wil dat mensen een NL nummer bellen en dat ik deze gesprekken doorgeschakeld krijg. Bij het bellen naar de meeste Europese landen vervalt in het netnummer de eerste nul.


Je belt naar een Nederlands nummer. Ook als degene die je belt in het buitenland is. Want je weet van tevoren nooit waar diegene zich bevindt. Heb je een familielid of zakenpartner in het buitenland , of ga je misschien zelf over de grens, dan is het goed te weten hoe je naar Nederland kunt bellen vanaf een buitenlandse telefoonlijn of met een mobiel sim-kaartje dat je in het buitenland hebt gekocht.


Met de goedkoopste manier bellen binnen Nederland en naar het buitenland , alle actuele tarieven op een rij. In het buitenland gebeld worden door een Nederlands nummer dat in het buitenland is. Jij betaalt de kosten voor het gebeld worden in het land dat je bent.


De beller betaalt de kosten voor het bellen in het buitenland. Deze kosten zijn afhankelijk van de provider van de beller. Dit geldt ook als de beller in hetzelfde land is als dat jij bent. Voor zover ik weet is dat echter al jaren.


De reden hiervoor is, is dat je ervan kunt uitgaan dat iemand met een Nederlands nummer ook in Nederland is. De persoon die opneemt, zal echter wel de extra kosten over de grens betalen. Gebeld worden in de hele EU is gratis. Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen uur door aan KPN. Als ik in het buitenland naar nederlandse nrs bel , valt dit onder Roam at home.


Maar welk tarief hanteert men als ik in het buitenland naar buitenlandse nrs bel (binnen de EU) Bijvoorbeeld in Frankrijk wil mijn franse familie bellen. Hoe kan Hallobuitenland zulke goedkope tarieven voor Duitsland aanbieden? U bent niet de eerste die dit zich afvraagt, zeker als u bedenkt wat bijvoorbeeld KPN of Ziggo vragen om naar Duitsland te bellen.


Welkom op het forum dorlandt! Het maakt niet uit waar uw vriendin zich bevindt, het gaat om het telefoonnummer waar u naartoe belt. Dan betaalt u het buiten de bundel tarief.


Uw vriendin betaalt natuurlijk wel om gebeld te worden. Aangezien je naar de belgische sms centrale belt, veronderstelt de sms centrale automatisch een belgisch nummer , voor de rest zie 2. Ben jij dus zelf in het buitenland en wil je een buitenlands nummer bellen ? Dat valt binnen je bundel. Ben je in Nederland en wil je een buitenlands nummer bellen ? Hier lees je daar meer over. Alhoewel dit een makkelijke en snelle oplossing is, is het geen optie voor bedrijven die serieus in het buitenland willen opereren. Eigenlijk zegt u op deze manier: u mag ons bellen , maar verwacht niet teveel.


Voor bellen uit het buitenland heeft Buitenland Mobiel een ingenieus systeem ontwikkeld wat het ook mogelijk maakt om zeer voordelig naar Nederland of de rest van de wereld te bellen. Wanneer je met je buitenlands prepaid nummer naar het door ons toegewezen nummer belt dan herkent het mobiel buitenland systeem uw nummer. U bent op zakenreis in Italië en uw collega uit Nederland staat op een conferentie in Berlijn.


Dus ook als degene die u belt in het buitenland is. Geen zorgen over extra kosten. Een telefoontje mag niet meer dan cent per minuut kosten en een sms’je cent (beide bedragen zijn exclusief btw).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts