donderdag 26 april 2018

Hulp bij ongewenste zwangerschap

Fiom biedt ook hulp bij de verwerking na een abortus. Fiom vindt het van essentieel belang dat je bij een ongewenste zwangerschap de vrijheid hebt om een weloverwogen keuze te maken die het beste past bij je leven, waarden en toekomst en waarmee je verder kunt. Er is Hulp , de hulpverleningsafdeling van stichting Schreeuw om Leven, verleent hulp aan meiden en vrouwen die ongewenst zwanger zijn of problemen hebben bij de verwerking van hun abortus. Wanneer je ongewenst zwanger bent, dan heb je vaak vragen. Bij een ongewenste zwangerschap vinden wij het belangrijk dat vrouwen de vrijheid hebben om een keuze te mogen maken.


Hulp bij ongewenste zwangerschap

Het Vrouwen Medisch Centrum in Den Bosch biedt een veilige omgeving en staat jou bij in het traject van een zwangerschapsafbreking. Meer informatie of hulp nodig? Abortuskliniek Den Haag voor hulp bij ongewenste zwangerschap Ongewenst zwanger ? Voor hoogdringende zaken kan je terecht bij een huisartsen wachtdienst.


Mocht je op dit moment zwanger zijn – of iemand kennen die zwanger is – en niet lekker in je vel zitten om een of andere reden, of gewoon interesse hebben in informatie over zwangerschap en abortus, dan kan je deze pagina gebruiken ter hulp bij zwangerschap en de keuze tot abortus. Fiom is de specialist op gebied van ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen. We bieden informatie en hulp bij vraagstukken omtrent ongewenste zwangerschap , zoals keuzevragen, afstand doen van je kind en verwerking van een abortus.


Hulp bij ongewenste zwangerschap

Daarnaast helpt Fiom mensen bij hun zoektocht naar biologische familie in binnen- en buitenland. Als je ongepland zwanger bent, kunnen er tal van gevoelens en gedachten door je heen gaan. Deze kunnen je overspoelen en tegenstrijdig zijn. We luisteren, geven informatie en begeleiden je bij je keuze. Siriz: bij onbedoelde zwangerschap.


Siriz is de specialist bij onbedoelde zwangerschap. Wij bieden preventie, ondersteuning en zorg. Siriz werkt met christelijke waarden zoals bemoedigen oog voor elkaar en krachtig. Je kunt samen met je partner contact opnemen met een deskundige. Bijvoorbeeld als jullie allebei totaal verschillend reageren op de zwangerschap en twijfelen over jullie toekomst als ouders.


Hulp bij ongewenste zwangerschap

Ook kun je op eigen initiatief, zonder je (ex-) partner hulp vragen. Siriz biedt hulp bij het maken van een keuze en eventuele opvang. En kijkt samen met u naar de toekomst.


De Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) zet zich in voor zorg voor het leven. Zij zijn een vraagbaak bij al uw gewetensvragen. Bij dringende vragen kunt u bellen naar de NPV-Advieslijn die uur per dag, dagen per week bereikbaar is. Fiom - Ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen fiom. Je wordt professioneel, persoonlijk en vertrouwelijk behandeld.


Aangeboden door andere zorgaanbieders. Je kunt hier terecht voor zwangerschapsafbreking en daarnaast bieden wij u alle hulp bij de keuze voor een goede anticonceptie om ongewenste zwangerschap te voorkomen. Tijdens het verblijf in de abortus kliniek word je begeleid door een team van deskundige en ervaren artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers.


Bij deze beslissing laat je je best begeleiden en ondersteunen. Als je overweegt om je kind af te staan voor adoptie, maar ook als je nog helemaal niet weet wat je wil of kan, kan je contact opnemen met de binnenlandse adoptiediensten. Multidisciplinaire samenwerkingsafspraken in de eerste lijn. Niet alle huisartsen blijken op de hoogte te zijn van de mogelijkheden voor praktische en psychische hulp aan ongewenst zwangeren.


De abortuspil bij ongewenste zwangerschap. Jaarlijks wordt bij zo’n dertigduizend vrouwen in Nederland abortus gepleegd. Dit kan met een abortuspil binnen negen weken na de eerste dag van je laatste menstruatie. Daarna is een zuigcurettage of evacuatiebehandeling mogelijk. Hulp bij ongewenst zwangerschap C Th.


Ook vrouwen die weten dat ze een gehandicapt kindje verwachten, kunnen bij SIFRA terecht. Specialist bij ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen. Spanning in coalitie over hulp bij ongewenste zwangerschap Regeringspartijen Den VVD zijn niet blij met de plannen van staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid voor de hulpverlening aan. Aan de hand van de uitslag van het onderzoek, wordt een behandeling op maat gemaakt.


Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele behandelingen die je al hebt ondergaan, de duur van de ongewenste kinderloosheid en je leeftijd. Er wordt gebruik gemaakt van een wetenschappelijk model om de kans op een spontane zwangerschap te bepalen. Sommige vrouwen voelen zich verdrietig of instabiel, eenzaam, sober of schuldig.


Je huisarts of de abortuskliniek kan je adviseren waar je naartoe kunt voor hulp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts