donderdag 26 april 2018

Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 8

Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 8

Fasen van het technisch proces. Constructie - aandrijving - sturing fiets. Ik kan voorbeelden geven van. Flash and Javascript are required to view this site. Ik begrijp deze woorden.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 8

Mundo - werkkatern : Techniek onderweg is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 6de leerjaar ). Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Inhoudstafel en register.


Gepost door 6de leerjaar op 9:a. Dit e-mailen Dit bloggen! Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen. Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families.


Met de online Mundo -doelenplanner hou je zicht op welke doelen al aan bod kwamen en welke niet. O utputgerichte evaluatie. Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en.


De lessen rond kaartgebruik, coördinaten, stand van de Aarde,. Maar via deze link kan je reeds enkele onderdelen oefenen! Les 1: De tijdsband even herhaald: ken je het nog?


Focusthema 1: Onderweg in de wereld van vroeger. Bekijk hier het voorbeeldmateriaal van Mundo , een methode wereldoriëntatie voor het lager onderwijs. Skip trial month free. Unsubscribe from pieter Beernaert? Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls.


Sarah Bolle GBS Het Anker Heist 2de leerjaar 5de leerjaar GBS De Vonk. Een heel afgebakend thema dat door het bezoek aan het park heel erg leeft bij de kinderen. In deze les herhalen we de eeuwenband aan de hand van bouwwerken uit Gent.


Alle gebouwen worden op de eeuwenband geplaatst, er wordt bekeken in welke eeuw ze gebouwd zijn (19e, 20e, 21e eeuw),. Hier zullen we dingen opzetten die we gedaan hebben of wat er gebeurd is. Of er kunnen ook gedichten en spreekbeurten opstaan.


Even voorstellen… Isabelle De Mulder 2. Wat verwacht je van het zesde leerjaar ? Wat moet de juf doen om jou te helpen om er een succesvol jaar van te maken? Wat zal jij moeten doen om er een succesvol jaar van te maken? Dag en nacht oorzaak en gevolg. Zet de nummers op de juiste plaats.


Mundo oefentoetsen 6de leerjaar focusthema 8

Welkom op de yurlspagina van het 6de leerjaar van de Vrije Basisschool in Merksplas. Om te oefenen, filmpjes te bekijken, spelletjes te spelen. Niet alle Natuur leeft De aarde draait. Maar hoe werkt onze yurls nu eigenlijk? Op elke pagina zie je blauwe boxen.


Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. De leerlingensite is vrij toegankelijk en bevat tools om te werken aan ICT-vaardigen, oefentoetsen , webquests. De ene groep zit bij juf Annelies en de andere bij juf Barbara.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts