woensdag 11 april 2018

Onaangenaam gevoel

Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Contextual translation of onaangenaam from Dutch into French. Examples translated by humans: inconfort, gêne thoracique. Gevoelloosheid van de tong - een onaangenaam gevoel Neuroscience. De intensiteit van paresthesias met de onevenredige verandering van de taal van de slijmvliezen, die in eerste instantie niet is veranderd (tenzij de patiënt is geen ontsteking - glossitis).


Onaangenaam gevoel

Afgunst is een gevoel (of een passie als het een erg intens gevoel is) dat onaangenaam van aard is. Het duikt op wanneer we denken aan wat een andere mensen bezitten of bereikt hebben of wanneer zij nadenken over wat wij bezitten of bereikt hebben. Weet echter dat je sterker bent dan de afgunst van anderen.


Een brandend gevoel bij het urineren kan ook optreden wanneer iemand schade oploopt aan een van de structuren van de urinewegen, denk bijvoorbeeld aan onze nieren, de blaas, de plasbuis of onze urineleider. Verwonding of trauma kan ook plaatsvinden als een gevolg van seksueel misbruik. Licht uw arts onmiddellijk in als u last krijgt van een onaangenaam gevoel op de borst.


Onaangenaam gevoel

Bitte informieren Sie Ihren Arzt unverzüglich, wenn Sie Beschwerden. En in plaats van ervan te genieten kan het hen een onaangenaam gevoel geven. Massages zijn een geweldig hulpmiddel om de borsten maximaal te stimuleren. Je kan massages zachtjes uitvoeren, soms ook iets heftiger, met of zonder oliën of glijmiddelen. Je voelt je instabiel en moet direct gaan zitten.


Dit gevoel gaat gepaard met pijn in de nek. Deze pijn voel je voornamelijk in je achterhoofd met uitstraling naar het gebied achter je ogen. Met gevoel (vedana) wordt niet emotie bedoeld. Neem dan contact op met een fysiotherapeut.


Ontsteking van de blaas - lastig en onaangenaam Urologie Psychologie relaties. Mocht u tijdens het dragen veel pijn of een onaangenaam gevoel hebben, vraag uw arts of ortopedisch instrumentenmaker om raad. Draag het product niet op open wonden en slechts na medische instructie vooraf.


Viktiga råd Den medicinska produkten är avsedd för att användas för endast en patient. Brandende gevoel in vagina. Worstel je ook met het feit dat je ’s avonds maar niet kan slapen? Pieker je over vanalles?


Een heel onaangenaam gevoel , en helaas zitten veel mensen samen met jou in hetzelfde schuitje. Duizelighei misselijkheid of een gevoel van wagenziekte – Een vermoei onaangenaam of pijnlijk gevoel in handen of armen. Vermoeide, droge of pijnlijke ogen. Speel in een goed verlichte kamer en op veilige afstand van het TV-scherm.


Vermijd langdurig gebruik van de console. LOC LumiSpa-gelaatsreiniger voor de droge huid. Helpt het natuurlijke vocht van je huid te beschermen, een onaangenaam trekkerig gevoel te vermijden en je huid er jonger te laten uitzien Artikelnr.


Doof gevoel in het hoofd Oh. In sommige gevallen wordt deze aandoening gepaard gaat met een afname van de gevoeligheid. Alleen vandaag was ik minder tevreden over één van de medewerkers van de bediening. De medewerkster was niet al te vriendelijk en mijn collega en ik hielden er een onaangenaam gevoel aan over. Her en der in het restaurant hingen bordjes dat het stoofvlees met broodje en salade in de aanbieding was voor € 95.


Oorzaken onaangenaam gevoel. Het ervaren van een onaangenaam gevoel kan voorkomen als symptoom van aandoeningen van het zenuwstelsel. Ook kan het voorkomen als bijwerking van bepaalde geneesmiddelen. Verder ervaren mensen met psychische aandoeningen, bijvoorbeeld angststoornissen, vaker een onaangenaam gevoel.


Onaangenaam gevoel

We had a nice vacation. Aangenaam kennis te maken. Emoties kunnen aangenaam of onaangenaam zijn. Karolien smelt weg bij de muziek van Coldplay. Basisemoties en verwante emoties.


De meeste wetenschappers zijn het erover eens dat bepaalde emoties universeel zijn. Men noemt deze stelling weleens het Darwiniaanse perspectief. English translation of the Afrikaans word “aangenaam”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts