woensdag 25 april 2018

Kreeft en schorpioen liefde

Ze nemen relaties serieus op en geven zich met een enorme intensiteit en een heleboel liefde. Men beweert dat dit een heel gelukkig paar is aangezien beide sterrentekens begripvol zijn en gul in hun gevoelens. Ze zijn heel romantisch en vullen hun leven met liefde. Jullie hebben ook een andere opvatting over seksualiteit en liefde.


Kreeft en schorpioen liefde

Uw gevoeligheid en emotionaliteit stellen u in staat om het belang van menselijke relaties te waarderen. U heeft een empathie voor elkaar die zelden woorden nodig heeft om geuit te worden. U hecht beiden veel waarde aan standvastigheid en u. Wees eerlijk met je commentaar en luister aandachtig naar hem, (ze hebben altijd iets interessants om te vertellen, dus dit zal geen probleem moeten zijn!). Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een schorpioen -vrouw of scorpio-man? Je bent in principe van nature conservatief en honkvast, en je waardeert de nestachtige kwaliteit van een veilige en comfortabele woning waar je kunt ontsnappen en je afsluiten van de stress van de buitenwereld.


Zowel in een liefdes relatie als op de werkvloer. Het is alles of niets, ook in de liefde. Beide tekens zijn gevoelig, maar ieder op een andere manier. De kreeft is een beschermend type en daar maak jij graag gebruik (nee, geen misbruik) van. De liefde tussen jullie verloopt natuurlijk en is vaak voor de lange termijn.


In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de kreeft in de liefde. Het kan lang duren voordat Kreeften anderen vertrouwen. Als ze vertrouwen hebben zijn ze loyaal, trouw en oprecht. Deze verschillen maken ons uniek en daardoor zoeken we in onze liefdesrelaties ook allemaal net iets anders buiten het feit dat we ons geliefd en geaccepteerd willen voelen. Schorpioenen zijn direct en trouw en gaan alleen voor.


Kreeft : Aan liefde en aantrekkingskracht geen. Diepe emotionele en seksuele bindingen zijn erg normaal tussen deze twee sterrenbeelden. En in de liefde kunnen ze veeleisend zijn. Ze zijn niet uit op een nietszeggend avontuurtje, maar op een broeierige, emotionele en heftige seksrelatie. Ze eisen eerlijkheid en trouw en zijn snel jaloers.


Kreeft en schorpioen liefde

Dit jaar heeft de schorpioen behoefte aan liefde en diepgang, het afgelopen jaar was een ongelukkig jaar op dat gebied. U zult door de behoefte aan intimiteit meer geneigd zijn u kwetsbaarder op te stellen, iets wat de schorpioen liever niet doet. Hij kan zelf de Moederfiguur belichamen en een overvloed aan liefde en bescherming meebrengen, of hij is zijn leven lang op zoek naar een moederfiguur.


Kreeft is een teken van de rijke verbeelding en diepe emotionele behoeftes en staat niet graag alleen. Dat komt doordat het in de liefde allemaal perfect gaat, maar er met andere relaties veranderingen op komst zijn. Ten aanzien van familie is er sprake van wat meer afstand zonder dat contacten bekoeld raken. Omdat seks heel belangrijk is voor jou, en het voor jou onmogelijk zou zijn om een gelukkige relatie te hebben zonder goede seks. Liefdeshoroscoop voor vandaag.


Met betrekking tot liefde en relatie heb ik je het volgende te vertellen. Je hebt de laatste tijd ervaringen opgedaan, die je nu goed kunt. Het komt er gewoon op neer dat de schorpioen iedere vezel van je lichaam en ziel zal willen leren kennen en bezitten, voor minder komt hij of. Watertekens zijn gevoelig en subtiel, ze verlangen naar eenwording met hun geliefde. Ze zijn romantisch en door hun goedgelovigheid kunnen ze makkelijk worden misbruikt door mensen die hun wellust als liefde brengen.


Water laat zich heel makkelijk misleiden. Deze vrijbuiter is veel te onbetrouwbaar en onbezorgd voor de Kreeft. De Kreeft is ook de romanticus van de dierenriem, en met de grote verlangens en het vermogen tot diep voelen staat het teken Kreeft voor onvoorwaardelijke liefde.


Kreeft handelt instinctief vanuit onbewuste impulsen en gaat meestal niet recht toe recht aan op het doel af, maar bereikt zijn of haar doel bijna altijd indirect. Met de Kreeft is het alles of niks! Dit sterrenbeeld laat zich voornamelijk leiden door zijn emoties. Als ze op één lijn zitten met hun partner zijn ze in voor nieuwe experimenten tussen de lakens. Echter, is er geen echte klik, verwacht dan ook niet te veel van de Kreeft … Beste match op.


Daarmee is het verantwoordelijk omgaan met macht het overheersende thema van dit dierenriemteken. Ridder van Pentakels is comfortabel met routine en is efficiënt en conservatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts