maandag 23 april 2018

Clouseau en van geel

Clouseau en van geel

Cleymans en Van geel - Doe me hard - Diep - Soldiers of love - Duration: 12:09. Foto Stijn 37views. Our new desktop experience was built to be your music destination. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Clouseau en Jonas Van Geel gaan helemaal los tijdens een éénmalig benefietconcert in de Lotto Arena op november. De opbrengst gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds dat is opgericht voor Rode Neuzen Dag. Rode Neuzen Dag is de nieuwe goededoelcampagne van VTM, Q-music en Belfius en zet in op meer hulp voor jongeren met psychische problemen. Ook Nathalie Meskens, Bart Peeters, Stan Van Samang en Lisa Castelli waren van de partij.


Als de Lotto Arena vandaag geen dak meer heeft, dan is dat de schuld van Koen en Jonas die er gisteren de pannen van het dak speelden voor Rode Neuzen Dag! Samen met Bart Peeters, Nathalie Meskens, Stan van Samang en Lisa Castelli zorgden ze voor een spetterende avond vol meezingers, duetten, Rode Neuzen. Clouseau en presentator Jonas Van Geel geven op november een eenmalig en uniek concert in de Antwerpse Lotto Arena. Dit in het kader van de actie Rode Neuzen Dag.


Het belooft een gevarieerde avond te worden met heel wat verrassingsacts en special guests. Maar wie nog tickets wil bemachtigen is eraan voor de moeite. De opbrengst van dit éénmalig benefietconcert gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds. Clouseau koppelt de release van ‘Tweesprong’ aan een uitgebreide tournee die doorheen gans Vlaanderen en Nederland reist. De pre- order staat sinds vandaag live.


De groep organiseert samen met Jonas Van Geel een eenmalig benefietconcert waarvan de. De dikste Canadapopulier van Vlaanderen met een stamomtrek van meer dan 5m staat aan het Openbaar Psychiatrisch Ziekenhuis in Geel ! Onlangs kreeg deze populier nog een knipbeurt door het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete. Samen met een aantal van hun vrienden geven ze exclusief ‘Wauters en Van Geel in concert’.


Bestel hier je tickets en draag op die manier ook jouw steentje bij! The Lotto Arena in Antwerp was filled with thousands of red noses and smiling faces 25th November. Because laughing helps. Ticket prices for newly added events. Recent ticket prices include the cost of online payment, service charges, the cost of delivering electronic tickets and also the fee for the free use of public transport.


Includes MIDI and PDF downloads. Clouseau en de steracteurs openden de zevende liveshow letterlijk en figuurlijk met vonken en vuur! Na jaar staat Clouseau nog altijd met een torenhoog niveau op het podium.


Clouseau en van geel

Vandaag brachten Koen en Kris één van hun grootste meezingers, echt genieten! Natalia, Sean, Jonas, het hele publiek én de hele crew gaan allemaal helemaal los op de nieuwste single van Clouseau ! Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. Met deze song wil hij zijn onvoorwaardelijke liefde en steun voor zijn eigen zoon en dochter uitdrukken. Koen van Geel heeft functies op zijn of haar profiel. Koen Wauters schreef het nummer speciaal voor zijn twee kinderen.


De piepjonge Jonas en Matteo. Afficher ce site en français. Websites van de Sportpaleis Group. Dit evenement is afgelopen. Het programma ‘Over Winnaars’ kan op heel wat sympathie rekenen van de Vlamingen.


Clouseau en van geel

Wil je Koen en Kris nog graag zien optreden. De tournee van Clouseau was dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Zowel in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende zijn er geen tickets meer beschikbaar. Boezemvrienden Jonas Van Geel en Jelle.


Boek nu via The Booking Company!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts