vrijdag 13 april 2018

Buitenlandse nummers blokkeren t mobile

Buitenlandse nummers blokkeren t mobile

Buitenlandse nummers laten blokkeren. Die nummers kun je uiteraard wel blokkeren in je telefoon. In mijn t - mobile account kan ik alleen uitgaande calls naar het buitenland blokkeren.


In de instellingen op mijn telefoon (Sony Experia) staat de optie blokkeren inkomende buitenlandse oproepen er wel tussen. Ik moet dan echter een wachtwoord invullen die ik niet heb. Heb jij een vraag over een product of dienst van T - Mobile of T - Mobile Thuis? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op, bijvoorbeeld via chat.


Onze klantenservice helpt je graag. Stel, je bent gebeld door een onbekend buitenlands telefoonnummer. Uitgaande nummers blokkeren. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren.


Buitenlandse nummers blokkeren t mobile

Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Wel kun je zelf nummers blokkeren.


Het is niet mogelijk om alle nummers uit het buitenland te blokkeren. Je leest bij ‘Een bekend telefoonnummer blokkeren ’ hoe dat moet. Een nieuw telefoonnummer: zo regel je dat! Heb je een telefoonnummer geblokkeerd? Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld.


Telekan wel de nummers die jullie doorgeven, blokkeren voor al haar klanten. We willen graag weten door welke buitenlandse nummers je gebeld bent. Plaats een reactie met het nummer hieronder.


Zo help je andere klanten en kunnen we samen een einde brengen aan deze praktijken. Of nog een situatie: u wordt gestalkt of anderszins lastig gevallen door een of meerdere personen. Soms wil je telefoonnummers blokkeren omdat je door een bepaalde persoon of partij wordt lastig gevallen.


Met deze tip laten we je zien hoe je met Android telefoonnummers blokkeert, zodat je met rust gelaten wordt. Ben je juist op zoek naar een nieuw toestel? Wil je inkomende gesprekken blokkeren ? Dat kan alleen voor anonieme nummers.


Inkomende gesprekken van buitenlandse telefoonnummers blokkeren is helaas niet mogelijk. Word je telefonisch lastiggevallen? Anonieme nummers en bellers blokkeren. Helaas is het een ander verhaal als je anoniem gebeld wordt.


Er zijn wel apps waarmee het moet kunnen, alleen zijn die vrij dubieus. Er is echter een workaround. Zo kun je jouw telefoon op ‘Niet storen’ zetten.


De laatste jaren is er veel gesproken over storend gedrag van telefoonnummers uit het buitenland. Als je geen zaken doet met het buitenland of mensen buiten Nederland kent dan is het vaak niet nodig om buitenlandse gesprekken aan te nemen. Telekan de nummers die jullie doorgeven, blokkeren voor al haar klanten. Wij blokkeren dan dat klanten terug kunnen bellen naar deze nummers.


Helaas kunnen we niet blokkeren dat je gebeld wordt. Je ontvangt een gemiste oproep van een telefoonnummer dat je niet kent, waardoor je toch benieuwd bent wie er gebeld heeft. Bel je terug, dan hoor je een bandje of alleen een kiestoon, maar zonder dat je het door hebt lopen de kosten dan al flink op. Ook ik wordt dagelijks geteisterd door de vele verschillende buitenlandse nummers.


Tot wel keer per dag, al ruim weken. Lees ik hier dat Simyo daar niks tegen kan doen (de andere aangegeven opties zijn niet mogelijk met mijn mobiel). Leuk, overstappen naar de beste provider van Nederland. Het verschilt per telefoon hoe je nummers kunt blokkeren.


In sommige telefoons kun je nummers blokkeren in het instellingenmenu. Van buitenlandse nummers hebben wij geen klantgegevens. Daarom kunnen we bij overlast van buitenlandse nummers niet helpen. Is de overlast na weken nog niet gestopt?


Meld dit dan opnieuw via het onderstaande formulier. De plager krijgt dan een tweede waarschuwing. Houdt het daarna nog niet op, dan blokkeren we het nummer van de plager. We kunnen je helpen bij het zoeken naar een oplossing.


Als er tenminste keer ongewenst contact is geweest vanaf hetzelfde nummer, stellen we een onderzoek in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts