maandag 5 november 2018

De haan evenementen 2019

Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Evenementen in De Haan.


De haan evenementen 2019

Hieronder vindt u een overzicht van evenementen ( de omgeving van) De Haan. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten.


Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Sportdienst De Haan organiseert een 7de editie van de kerstloop in het centrum van De Haan t. Het parcours loopt doorheen het prachtige Parkdomein La Potinière en de Concessiewijk en langs de kerstmarkten. Iedere deelnemer dient verplicht te lopen in kerstkostuum. Op de affiche staan ondermeer demonstraties garnalen kruien met sleepnet voor de groten en met steeknetje voor de kleinen.


De haan evenementen 2019

Nadien wordt al het lekkers uit de zee klaargemaakt. Verder is er ook nog een brocante markt, Linedans en een spetterend vuurwerk. Unieke evenementen zoals Trammelant en Retro-sur-Mer hebben De Haan -Wenduine internationaal op de kaart gezet als de retro badplaats bij uitstek aan de Belgische Kust. Book Accommodation in De Haan online.


Officiële site van de gemeente De Haan met nieuws, activiteitenkalender, informatie over de diensten en een e-loket. De Haan -Wenduine bereik je het best met het openbaar vervoer door aan het station van Blankenberge of Oostende de Kusttram te nemen. Ook de bus biedt enkele opties. Met de wagen volg je de Erichting Oostende en neem je afrit - Jabbeke- De Haan. Het is een selectie, voor een volledig overzicht raadpleeg je best de website van de diensten voor toerisme.


Samen met vrienden genieten van een heerlijk gerecht in het sfeervolle park, kuieren langs de diverse standjes waarbij de streekproducten in de kijker staan. Alle aankomende evenementen in De Haan - Wenduine. Deze wandeling is een ideale combinatie van een strandwandeling met mooie, panoramische zichten op zee en wandelen in de prachtige duinbossen van het pittoreske De Haan.


Nieuw op strandverblijf? Jaarlijks Belle Epoquefeest in De Haan. Check the event: click here. Beachland Festival is back! Leuk Kerstgeschenkje toch?


Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie! Het hele jaar door zijn er tal van grote en kleine activiteiten, met extra aandacht voor de kinderen. We vieren jaar Trammelant!


Find what to do today, this weeken or in November. Sunparks De Haan ligger blot km fra Nordsøen og byder på et overdækket vandland kaldet Aqua fun, grønne omgivelser samt spa og restauranter. Ferieboligerne på Sunparks De Haan har lyst og enkelt interiør og byder på privat have, fuldt udstyret køkken samt opholdsstue med spiseplads og pejs. In Bredene en De Haan vinden heel wat evenementen plaats die de verkeersdoorstroom in en rond deze gemeenten of parkeermogelijkheden in bepaalde straten beïnvloeden.


Hier komt informatie in verband met grote evenementen die gevolgen hebben voor het verkeer. Kippenvel - griezelen - schrikken en genieten? Dat zijn de ingrediënten voor deze leuke Halloween wandeling door De Haan. Op de kerstmarkt van De Panne staat gezelligheid centraal: een feeërieke kerstverlichting, vrolijke kerstchalets uitgebaat door de lokale verenigingen én elke dag een mooi optreden of leuke animatie. Tips uit de nieuwsbrieven.


Er zijn evenementen. Verhaallezingen op zondag LOSLATEN IS L(I)EF HEBBEN. Het Leopoldpark in Oostende wordt overdekt en vormt het decor voor een magisch winterlandschap. Kom binnen en laat je verrassen door de prachtige decors, betoverende verlichting en fantastische aankleding van Winterijs. Winter in het Park: Geniet ook van een winters hapje of drankje.


De haan evenementen 2019

Kortom, Winterijs is een niet te missen belevenis! Brandweer redt chihuahua’s uit brandende woning en dient ze tijdig zuurstof toe: gezin krijgt elders onderdak na verwoestende brand. Rusthuis vacatures beschikbaar in De Haan op Indeed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts