maandag 12 november 2018

De schakel 2019 ravels

De Molenhut in Weelde van SNK stond weer garant voor een aangename verpozing die dan ook door velen weer werd opgezocht. SNK en JSNK gaven beiden weer hun concert ter gelegenheid van de Schakel. De Schakel , de plezantste afsluiter van de zomervakantie! De weergoden waren ons goed gezin misschien wel te goed.


De schakel 2019 ravels

Reeds om uur ‘s morgens stonden de vroege vogels klaar om te kunnen vertrekken. Ze hadden dit goed gezien want in de namiddag zou de temperatuur oplopen tot 33°C. Aankondiging publieke raadpleging RUP Weelde Depot.


Lees meer over Cadeaucheque Ravels. Steeds meer deelnemers willen de zomervakantie op zondag augustus a. Natuurlijk konden de echte natuurliefhebbers zich nog eindeloos verdiepen in de geheimen van het bos in het Boshuis museum. Als Natuurpuntkern Ravels maken we deel uit van de afdeling Natuurpunt Turnhoutse Kempen. Corsendonck Geschenkverpakking twv 19.


De schakel 2019 ravels

Van Bergen Fons, Bouwel - Heylen Patrick, Beerse - Van Hout Rita, Arendonk - De Krock Hedwig, Grobbendonk - Broeckx Marcel, Kasterlee - Willems Rita, Vlimmeren - Maes Eric, Turnhout - Van Nyen Linda, Hoogstraten - Peeters Lea, Geel - Van Beveren Anita, Oostmalle - Dams Willy, Herentals - Geudens André. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Welkom op de website van toneelgezelschap TAKSENT uit Poppel.


Wij zijn lid van OpenDoek, de vereniging van amateur theater Vlaanderen, en erkend door de Cultuurraad van de gemeente Ravels als sociaal-culturele vereniging. Afgelopen stond voor Jenne Van Hoof de laatste motorcross van het seizoen op het programma. En de jonge Herenthoutse belofte heerste op Gilseinde in Ravels van begin tot einde.


Ondanks een slechte start in de eerste reeks zat Jenne na een paar honderd meter al mee van voor. Bij de meeste toestellen gaat dit het snelst door de stroom uit te trekken. Meestal ik er voor een gewone gebruiker geen beginnen aan, en kan je ook best even contacteren voor een afspraak. Wil je actief meewerken aan de Minder Mobielen Centrale of wens je meer informatie? Kom eens langs op het OCMW!


Josée Jansens geeft je graag meer uitleg over de werking van deze dienst! Ravels Nieuwe toegang bedrijvenpark verlost buurt vroeger dan verwacht van verkeersoverlast. Bekijk acties die zijn uitgevoerd door de mensen die inhoud beheren en plaatsen. André Van Rooy uit Ravels en Agnes Meeus uit Westerlo reden elk met een Batavus e-bike naar huis.


De schakel 2019 ravels

Er zal animatie zijn voor het hele gezin. Een halte aan het Boshuis voor een lekkere verfrissing of een bezoek aan de ecotuin, dat kan ook. Alle activiteiten en uitstappen in Regio Turnhout - Geel van het type Markt of braderie.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Gisteren avond evaluatie vergadering gehad met de hut verantwoordeli. Na de prijs uitreiking. In totaal bedroeg de prijzenpot 15. De meeste prijzen waren al bezorg maar nu konden ook de hoofdwinnaars hun.


Geen lange wachtrijen maar direct uw tickets bestellen. Fotoalbums over onze gemeente Ravels en haar deelgemeentes. Hier kan u alle evenementen terugvinden waar RAWEPO fotoreportages heeft gemaakt. Elke avond kijken wat er in groot ravels is gebeurt of wat er nog te gebeuren gaat. Inschrijven voor deze jaarlijkse fietstopper kan tussen 08.


Feesttent een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd ! De fietsers kunnen zich vanaf 8. Ook dit jaar vertrekken er maar liefst Schakelroutes vanuit deze mooie locatie ! Boek direct online uw Ravels Tickets bij Bemster. Bij ons vindt u tickets voor alle populaire events in Ravels en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts