woensdag 28 november 2018

Oud roze combineren interieur

Oud roze combineren interieur

Combineren met ( oud ) roze Toen we dit huis kochten, wist ik direct dat ik één muur oudroze wilde schilderen. Met verschillende Pinterest plaatjes wist ik mijn vriend ook te overtuigen. Een ( oud ) roze muur, welke kleur kies je? Welke kleur roze wij in de woonkamer op de muur hebben, is zo’n beetje de meest gestelde vraag aan mij via blog en Instagram.


Als je het hebt over roze muren, dan zullen de meeste mensen afschrikken, vooral de mannen. Roze wordt namelijk door velen geassocieerd met termen als vrouwelijk, meisjes of prinsessen. Met deze kleuren combineer je okergeel het beste in jouw interieur Liana Mikah via Unsplash.


Ben je – net als wij – helemaal gek op de kleur okergeel in je interieur , maar weet je nog niet zo goed hoe je die kleur het beste kan combineren met andere kleuren? Het is een wat vreemde kleurcombinatie, maar het kan echt! Rood met roze is een combinatie die je de laatste tijd steeds vaker ziet. Een hele vette kleurencombinatie om een keer te proberen!


Vind je het lastig om roze te combineren ? Als je een roze jumpsuit draagt, hoef je er geen ander item bij te zoeken. Creëer je voor de koude winterdagen een direct een warme sfeer in huis. Deze warme tinten combineren bijvoorbeeld prachtig bij een zacht grijze bank en houten wandmeubels. Het effect van roze in het interieur.


Wat is het effect van de kleur roze in een interieur ? Elke kleur heeft zijn eigen effect op een ruimte, maar ook elke kleur tint doet dat. Ook in de keuken is roze goed te gebruiken, met name in combinatie met beton, metaal, glas, rvs en staal. Met roze voeg je in koele ruimtes warmte toe aan je interieur. Met welke kleur vind jij roze het mooiste combineren in je interieur ? Vul je reactie in onderaan dit blog.


Oud roze combineren interieur

De kleur geeft warmte en door de verschillende tinten is er altijd wel één die bij jouw interieur aansluit. Combineer het met hout, gou zwart-wit, ton sur ton of gebruik de kleur om een mooi detail uit te lichten. Roze is vaak een moeilijke kleur als het om interieur gaat. Maar roze kan bijzonder stijlvol en warm zijn in huis.


Er zijn vele tinten roze waar iedereen mee uit de voeten kan. Van meisjesachtig tot vrouwelijk en van lief lichtroze tot stoer fuchsia. Durf te combineren met roze in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of andere ruimte in huis. Inspirerende Citaten Motivatie Inspiratie Schrijfinspiratie Karakter Inspiratie Roze Muren Hedendaagse Eetkamers Interieur Kleuren Kleurrijk Appartement Muurkleuren Get the look I think the owners of this flat were so daring to paint their entire home in shades of pink.


Oud roze combineren interieur

Het kan heel gewaagd zijn, maar het kan ook prachtige resultaten hebben. Roze is een heel mooie kleur om te verwerken in je interieur. We hopen dat je veel leuke ideeën en inspiratie hebt opgedaan met deze prachtige voorbeelden van roze in je interieur.


We beginnen met een oud roze muurverf die nog niet heel bekend is in Nederlan namelijk de Blushing Peach van het Noorse merk Jotun Lady Pure. We hebben kennis gemaakt met deze mooie kleur bij Niki Brantmark van My Scandinavian home. Niki heeft de muren in haar mooie slaapkamer voor deze oud roze muurverf gekozen van Jotun. Vaak zijn dit lichte kleuren, strakke lijnen en ‘harde’ materialen zoals steen.


Daar tegenover staan de warme elementen. Vaak kleuren zoals roo bruin, oranje en roze. Voor de juiste balans in je interieur moet je deze twee tegenpolen combineren. Zelf omschrijft het merk deze kleur als een warme zachte rooskleur met een poederachtig zachte uitstraling.


Makkelijk te combineren met andere complementaire kleuren zoals grijs, blauw, groen en wit tinten. Roze , ook al is het een lichtere tint, zal steeds een moderne touch geven aan uw interieur en is perfect te combineren met een Scandinavische interieurstijl. Oud roze daarentegen is een tint die ideaal is in ruimtes die minder blootgesteld zijn aan lichtinval, zoals bv.


Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Aan de hand van deze tips kan je nu zelf kleurencombinaties samenstellen die perfect passen bij je bestaande meubels en persoonlijke stijl. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts