dinsdag 13 november 2018

Hoe weet je of zij je leuk vindt test

Ben je helemaal gek op die ene jongen, maar wil je weten of hij ook zo verliefd op jou is? Kan je aan niks anders denken dan aan hem? Kom erachter of hij je leuk vindt ! Test hier of een vrouw je leuk vindt met behulp van deze signalen.


Jij vindt iemand leuk maar je krijgt er maar geen hoogte van of die persoon jou ook leuk vindt. Zij kwam uit op dertien kenmerken. In deel van “ hoe weet ik of zij mij leuk vindt ” hebben we signalen behandeld die je kunt gebruiken om te achterhalen of een meisje je leuk vindt.


Lees hier meer… In dit artikel gaan we verder en behandelen nog twee belangrijke signalen om naar uit te kijken. Ik weet niet of jij dit weleens hebt geha maar als je iemand heel erg leuk vindt dan is het alsof je tien punten dommer wordt. Dit is iets wat zowel bij mannen als bij vrouwen gebeurt. En dat van die tien punten verzin ik niet zo uit het blote hoof ze hebben hier namelijk testen naar gedaan.


De top hoe weet je of zij je leuk vindt signalen. Plus een video met extra uitleg. Om voortaan exact te weten of ze jou leuk vindt. Nou je weet toch nog niet of hij of zij jou leuk vind hoe kan je dat normaal op de laatste vraag antwoorden? Daar kom je op zich makkelijk achter.


Hoe je weet of zij je leuk vindt ? Echter, met deze vraag bevind jij je wel in een situatie, waarin je je niet wilt bevinden. Je vraagt het je constant af. Als je dit nu eens wist… Dan hoef je geen pijnlijke blunder te begaan. Wel maat, elke minuut die je op deze pagina spendeert, leer je meer en meer manieren om zeker te zijn dat ze je leuk vindt.


Als zijn vrienden snel naar hem kijken, hem op z’n arm slaan of zelfs naar hem lachen, wordt hij waarschijnlijk door zijn vrienden geplaagd omdat jij in de buurt bent. Als je een oogje hebt op een aantrekkelijke man, dan wil je weten wat hij denkt over jou. Misschien verwacht je nu een handig lijstje van De Geheime subtiele signalen van de Vrouw… Je ziet dit soort lijstjes overal.


Hoe weet je of zij jou leuk vindt ? Vrouwenbladen zijn er kampioen in. En de pick-up wereld (het mannelijke equivalent van de vrouwenbladen) kan er ook wat van. Het is soms best grappig om te lezen. Signalen dat hij of zij je niet leuk vindt. De eerder genoemde signalen in dit artikel kunnen, met name wanneer ze in combinatie met elkaar gebruikt worden, erop wijzen dat diegene met wie jij appt jou leuk vindt.


INZICHT 1: Wacht niet op signalen of zij jou wel leuk vindt , maar let alleen maar op signalen dat ze je NIET leuk vindt ! Kijk, het feit dat ze nog met je staat te praten en niet weggelopen is of jou niet compleet negeert geeft al aan dat je (nog steeds) kans maakt. Nu weet je hoe je test of hij je leuk vindt of niet. Wist je echter dat je veel meer invloed hebt op of hij je leuk vindt dan je ooit zou denken?


Het antwoord op die vraag is overigens relatief eenvoudig en luidt: “Kijk en luister aandachtig naar haar terwijl je in haar gezelschap verkeert en met haar praat en het zal je vanzelf duidelijk worden”. Als ze reageert met: “Dat maakt niet uit, tenzij je me weg wil hebben” weet je zeker dat je goed zit! Ze wil indruk op je maken. Mannen en vrouwen hebben één ding gemeen: ze willen indruk maken op degene die ze leuk vinden. Dit signaal zal je dus bekend voorkomen.


Hoe weet je of zij je leuk vindt test

Als jouw date jou echt leuk vindt , zal ze er alles aan doen om jouw. Je gedachten dwalen voortdurend af en door heftige gevoelens word je overspoeld. Je wilt niets liever dan bij de ander zijn en krijgt amper een hap door je keel. Dan is er niet veel meer om over te twijfelen: Hij vindt je duidelijk leuk. Hij heeft met zijn vrienden het erover gehad dat hij jou leuk vind.


Zij weten het, hij weet het, en jij weet het nu ook #128521; 10. Hij raakt geërgerd als je met andere mannen flirt. En last but not least, de atoombom der testen: Ga flirten met een andere man. Zorgt hij dat jullie benen elkaar net raken, of pakt hij zonder schaamte je hand vast, dan is het raadsel al snel opgelost. Als hij met je praat, kan je daaruit opmaken of je een kans bij hem maakt.


Hoe weet je of zij je leuk vindt test

Is hij geïnteresseerd in jou en vraagt hij naar je interesses of jouw mening, dan zit het wel goed. Verliefde vrouw herkennen: hoe weet je dat ze je leuk vindt ? De liefde zou een stuk eenvoudiger zijn als je precies wist hoe je verliefdheid kunt herkennen. Als mannen hebben we het namelijk soms best moeilijk als het gaat om het oppikken van de juiste signalen van het vrouwen front. Uitvinden of een jongen je leuk vindt.


Ben je verliefd op een jongen maar weet je niet zeker of dat wederzijds is? Of ben je nieuwsgierig of die jongen die zo naar je zit te loeren dat uit interesse doet, of dat hij gewoon naar de poster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts