donderdag 29 november 2018

Hoogte brievenbus ophangen

Hoogte van de opening van de brievenbus In de volgende gevallen mag de opening van de brievenbus zich bevinden op min. Het is de bedoeling dat de postbezorger gemakkelijk bij de opening kan. Deze moet daarom niet te hoog en niet te laag zijn. De plaats van de brievenbus Een brievenbus bij een woning moet volgens de wet zo dicht mogelijk aan de openbare weg worden geplaatst. Meestal is dit bij de erfafscheiding.


Zo is de brievenbus goed toegankelijk voor de postbezorger en kan je post zo snel mogelijk worden bezorgd. Bepaal de correcte hoogte. Voor de correcte hoogte is geen regel. Het gaat erom wat u zelf het prettigste vindt. Hou de brievenbus op juiste hoogte tegen het hek of tegen de wand en teken met potlood stippen door de geboorde gaten.


Zet de brievenbus weer even aan de kant. Boor nu gaten in de muur of hek en voorzie deze gaten van. Er zijn enkele wettelijke normen waaraan je brievenbus moet voldoen. Kort samengevat: de hoogte van de KLEP moet zich bevinden tussen 70cm en 1mhoogte , in de praktijk staat de klep best op de hoogte van 1m à 1. Alle onze brievenbussen op statief beantwoorden aan deze norm.


Hoogte brievenbus ophangen

De grootte van de klep moet minstens 23x3cm zijn. Je tv aan de muur ophangen biedt zoveel voordelen! Zo ben je flexibel in het bepalen van je hoogte. En als je vanaf meerdere plekken naar de tv wilt kijken, dan is een draaibare tv beugel een goede oplossing.


Met de juiste opening, wat voor zichzelf spreekt. Kan uw postbode uw briefwisseling in de gleuf stoppen zonder te moeten wringen en beschadiging te riskeren? Ze beschikt over een cilinderslot met twee sleutels.


In veel gevallen staat de aanbevolen hoogte ook vermeld in de montagehandleiding. De standaard hoogte voor kapstokken voor kinderen is 1centimeter. Gaat u uw kapstok ophangen in een openbare ruimte, zoals een school, kantoor of bedrijf, dan is de standaard hoogte voor kapstokken een uitstekend uitgangspunt. Zij kreeg een van hen aan de lijn, maar toen ze haar naam zei, werd er opgehangen. Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan brievenbussen in verschillende stijlen, kleuren en formaten.


Je kan kiezen tussen hangende en staande modellen. Vrijstaande brievenbus op paal. Een vrijstaande brievenbus op een verhoging zoals een paal is ideaal als je een grote tuin of een groot erf hebt.


Echter ook als je een oprit hebt of een mooie voortuin, ziet een dergelijke ruime bus er prima uit. Net als bij een gevelbrievenbus zie je vanuit huis of er post bezorgd is. Met Arregui brievenbuspaal universeel kun je je brievenbus ophangen zonder dat dit aan de muur hoeft. Deze paal kun je eenvoudig in de grond verankeren.


Het alternatief voor de bekende groene PTT brievenbus. Die betreffende brievenbus wordt niet meer geproduceer maar deze brievenbus is een prima alternatief. Als u een brievenbus wilt plaatsen kan dit niet zomaar, er gelden namelijk verschillende regels voor. Daarnaast zijn er verschillende regels voor de gewone brievenbus als voor de buitenbus. Wanneer uw woning minstens tien meter van de openbare weg is verwijder dient u zelf een buitenbus te plaatsen.


Deze brievenbus is bij uitstek geschikt voor grotere poststukken zoals postordercatalogi. Door toepassing van geluiddempende materialen is de brievenbus erg stil, dat is wel zo prettig als de krant vroeg in de ochtend wordt bezorgd. Ook mag de gleuf niet op een hoogte van meter van de grond verwijderd zijn.


Bij ons vindt u een breed assortiment brievenbussen. Zowel staande brievenbussen als wandbrievenbussen. Design, ijzersterk en een véél groter gemak dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts